Mediul economic

Comment

Fără categorie
In mediul economic din tara noastra a inceput de o buna perioada de timp sa se vorbeasca din ce in ce mai des despre necesitatea certificarii ISO. Aceasta prescurtare pentru cine nu stia inseamna Organizatia Internationala pentru Standardizare. Intr-adevar este foarte greu sa obtii o certificare ISO, in special in conditiile economice prin care trece tara noastra. Poate ca veti spune ca sunt pesimist in ceea ce priveste situatia economica a tarii noastre, insa din punctul meu de vedere inca trecem printr-o perioada destul de tulbure din punct de vedere economic.
 
Dar sa ne reintoarcem la oile noastre, ziceam ca este destul de greu de obtinut o certificare ISO, insa care sunt etapele necesare a fi parcurse pentru obtinerea acestei certificari? 
- Prima etapa pe care o organizatie trebuie sa o aiba in vedere este identificarea certificarii pe care aceasta o doreste (de mediu, medicala, de securitate etc). 
- A doua etapa necesara a fi parcursa de organizatia care doreste certificarea se refera la gasirea unei firmei acreditate pentru auditarea si certificarea calitatii in domeniul respectiv. Asa ca hrp e cea mai buna .
1155 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.