Black Friday 2014, din nou

Comment

Fără categorie

Întradevăr acum ceva timp, aproximativ doi ani , Black Friday a fost o o sărbătoare fără prea multe detalii şi aşteptări pentru toată lumea,dar voi  ştiţi dragilor că a devenit cel mai important şi populat eveniment când vine vorba de reduceri. Nu degeaba toţi chiar şi anul trecut au aşteptat cu sufletul la gură să vină Black Friday, dar din păcate nu a fost ceea ce am sperat cu toţii.

 

Asta este, n-ai ce să faci, chiar dacă noi am crezut că reducerile au fost prea mici au existat şi reduceri destul de generoase dar destul de puţine oferte încât să fie mulţumit toată lumea.

Poate că de asta şi Black Friday Romania 2014 au început pregătirile. Iar din câte am aflat acest eveniment va fi pe data de 28 noiembrie. Părerea mea e că foarte mulţi oameni aşteaptă acel weekend, fie el cu 2 start-uri sau doar cu unul, dar încă e nevoie de multă muncă pentru a pregătii toate cele necesare să ajungă la toată lumea. E greu, e foarte greu, dar şi pentru noi românii , Black Friday  e ceva important. Ceva cu adevărat care înseamnă destul de mult având în vedere că nimeni nu îţi dă nimic gratis, ei în schimb oferă promoţii , aşa că nu găseşti motive decât să te bucuri.

 

Chiar dacă în 2013 am avut un Black Friday mai puţin norocos pentru unii, cred că anul acesta va fi pentru toată lumea din plin , sau poate nu se ştie poate va fi mult mai rău ca anul trecut, ne rămâne să sperăm, şi asta e tot ce contează . Oricum că din câte am auzit pregătirile au început , nu am eu de unde să ştiu cum va fi pentru că nu depinde decât de cum va scădea sau va creşte interesul magazinelor. Aceste fiind spuse , fiţi pe fază că vă iau în rază !!

1068 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.