Un fotoliu special

Comment

Fără categorie

Mi-a recomandat doctorul sa imi cumpar un fotoliu special deoarece am niste probleme cu spatele si nu mai am voie sa stau foarte mult pe scaun normal. Eu lucrez in IT si la munca trebuie mereu sa stau in scaun 8 ore. Acest lucru face mult rau la spate si asta este principala cauza de la care au pornit problemele mele. Mi-a zis doctorul ca cel mai bine ar fi sa caut niste scaune terapeutice si de relaxare.

Acestea sunt niste scaune speciale care fac masaj pe tot corpul. Practic este un maseur automat incorporat intr-un fotoliu. Imi suna destul de bine ideea si am inceput deja sa caut niste modele de scaune terapeutice. Am gasit  niste scaune si fotolii speciale de masaj care imi plac la nebunie. As fi curios cat de bune sunt si chiar o sa imi comand unul deoarece au pe acest site niste preturi foarte bune. Intrand pe scaune-masaj am reusit sa gasesc scaunul de masaj ideal pe care il voi folosi in fiecare seara cand vin de la munca.

Voi putea sa imi urmaresc la TV emisiunile preferate si in acelasi timp imi fac un masaj de calitate care va reusi sa imi readuca zambetul pe buze si prospetimea dupa o zi obositoare. Sper sa nu ma fure somnul atunci cand voi primi masajul, mai ales ca vin foarte obosit de la munca. Aceste scaune sunt speciale si isi fac toti banii. Tu le-ai incercat vreodata sa vezi cat de bine te simti in ele?

1306 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.