Tigarile electronice iti protejeaza copiii de efectele tutunului

Comment

Corason

V-aţi gândit vreodată la copiii voştri atunci când fumaţi? Nu prea cred. Am observat cu jenă, cum unii părinţi îşi afumă copiii fără să înţeleagă că ei nici nu au ce să caute de fapt în fum. Nicotina, gudronul şi toate substanţele periculoase care se află în ţigările adevărate, nu fac decât să vă îmbolnăvească atât pe voi care fumaţi, cât şi pe cei din preajma voastră, care vă respiră tutunul. E greu de înţeles cum să faceţi să vă lăsaţi, şi vă cred, nu zic că nu. Dar sunt atâtea metode deja că de fapt ăsta este şi lucrul care mă deranjează. Odată ce s-au inventat de câţiva ani ţigările electronice, de ce nu le lăsaţi dragii mei pe alea adevărate în plata lor şi să consumaţi ceva ce nu dăunează de fapt cu nimic copiilor?

646x404

Cu siguranţă nu scriu acest articol ca să vă critic alegerile, şi doar să vă aduc la cunoştinţă că fumul de ţigară le năuceşte plămânii celor mici atunci când fumaţi în preajma lor. Oricum, trebuie să recunoaşteţi că oriunde vă duceţi, nu le place tuturor să le fumaţi în casă. Pe lângă asta, vine vorba şi de educaţia pe care voi le-o oferiţi copiilor. Le ziceţi când cresc că nu au voie să fumeze, dar voi fumaţi în preajma lor de când aceştia au câţiva anişori. Nu-i fairplay, şi copiii de multe ori copiază acest gest. Pe lângă faptul că ţigările adevărate, un pachet, se ridică la un preţ de minim 14 lei, e vorba de copiii voştri. Nu s-au simţit niciodată adormiţi de la fumul de ţigară? V-aţi gândit vreodată cât de mult le dăunează de fapt fumul de ţigară… copiiilor voştri? Ştiţi ceva? Există şi soluţia. Ţigări electronice puteţi să alegeţi, şi e ca şi cum aţi rezolvat problema.

Nu ziceţi nimeni să vă lăsaţi de fumat. Şi doar să încercaţi să fumaţi o ţigară electronică. Pe lângă faptul că copiii vor fi protejaţi de efectele nocive ale tutunului şi voi ca şi oameni vă veţi simţi mult mai bine, mult mai sănătoşi, şi cu mai mulţi bani în buzunar. Cum aşa? Copiii nu vor mai trebuie să stea în fumul de ţigară pentru că o ţigară electronică nu arde şi nu se stinge niciodată, decât atunci când nu mai are baterie. Merge pe uleiuri şi unele chiar sunt minunate. Cu gust de cireşe, ciocolată, pepene şi multe alte arome, fac fumatul să fie mai plăcut. Şi da, eu cunosc multe familii care au decurs la metoda asta. E mai sănătoasă în primul rând pentru membrii familiei, dar apoi şi pentru voi. Şi veţi vedea că merită.

logo (1)

O ţigară electronică, acum în perioada sărbătorilor se ridică undeva la preţul de 100 de lei, cu tot cu încărcător şi ustensile pentru fumat. Pe când cu 100 de lei abia îţi cumperi câteva pachete de ţigări adevărate pe săptămână. O sticluţă de tutun costă în jur de 25 de lei şi din câte ştiu eu, nu trebuie pus decât câte-o picătură. Garantez că acela ajunge cel puţin o jumătate de lună, şi din start, s-au economit şi banii. Dar fiecare dintre voi face ce vrea şi cum crede. Mai ales atunci când vine vorba de familia lui. Eu însă voi rămâne la aceeaşi idee… Apreciez şi încurajez oamenii care fumează ţigări electronice, fără a mă mai afuma atât pe mine cât şi pe membrii din familia lor. Şi le urez succes.

Iar pentru cei care deja fumează aceste ţigări electronice dar şi pentru cei care nu fumează aceste ţigări electronice, vreau să vă spun că Voore.ro este la îndemâna voastră, dacă aveţi nevoie de lichid de ţigări, de ţigări electronice, de atomizoare dar şi alte chestii drăguţe tot de-ale fumatului. Aşa că vă invit cu drag, mai ales acum că sunt reduceri… că poate reuşiţi să faceţi un pas înainte!

2830 Total Views 3 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.