Cum a decurs anul asta competitia SuperBlog pentru mine

5 Replies

Corason

Nu-mi place să ”mă dau mare”, dar acum trebuie să o fac. La noapte pornesc spre gală. Da, am participat la SuperBlog în ciuda tuturor celor de anul trecut care au venit cu afirmații negative cum că un blogger adevărat nu are ce să caute în competiția aia. Păi de ce nu, obraznicilor? Din cauză că ne facem prieteni, așa-i? Ce-i drept, eu mi-am făcut. În primul rând de-a lungul timpului pe Claudia și pe Albert îi consider parte din familie pentru cât de multă răbdare trebuie să aibă cu noi. Se întâmplă uneori și noi ca oameni să greșim în lucruri mărețe, dar oamenii ăștia doi, dacă îmi permit să-i numesc așa, fac parte dintre cei care nu greșesc. N-au greșit când au dat drumul la o astfel de competiție. Pe când alții, au făcut-o o astfel de competiție o singură dată și au dat x. De ce? Păi în primul rând contează comunicarea. Da frate, dacă se comunică cu mine și lumea se comportă frumos și eu o fac la fel. Sunt genul de om care dau ochi pe ochi și dintre pentru dinte. Superblog, competiția asta măreață pe care eu și mulții alții o îndrăgesc, este una longevivă. Trăiește de mulți ani în online și are un succes al naibii de bun, față de alte comunități pe care, de asemenea, le știm cu toții.

Cum a decurs competiția pentru mine?

La primele articole până la proba celor de la Banca Transilvania eram pe locul 7. Pe urmă m-am cărat. Am luat o notă de mi-a venit să-mi iau câmpii… dar m-am resemnat, zicând că deh, dacă îți cumperi câinele în rate așa se întâmplă. Niciodată ratele nu sunt bune. Dar între timp rămăsesem pe locul 12. La fel, până la proba celor de la Golden Tulips, pe urmă m-am dus departe până la 20. Dar și de aici m-am resemnat fără nicio problemă. Am zis, băi… dacă nu m-am născut ca să scriu despre nunți și despre credite încât să placă sponsorilor, nu e o moarte de om. Dar proprietarul și alte probleme mi-au stricat prioritățile, așa că nu am mai mult să vă spun, decât că în loc să îmi scriu articolele în casa mea, le scriam pe la vecinii care aveau net. Prieteni, dar la un moment dat și ăia se săturau să mă tot duc pe capul lor.

header_20151

Pot să zic că anul ăsta mi-am dat interesul pentru ceea ce trebuie să scriu. Am învățat și multe chestiuțe noi, de ce să mint? N-aveam de unde știi când a fost inventat cauciucul sau că există un site online de unde îți poți lua baterie la mașină de pe net și în plus vin chiar ei acasă la tine și ți-o montează. A fost cool. Dar ce mi-a plăcut cel mai mult, e că în timpul competiției eu n-am avut acces la net decât de pe telefon și pe laptop doar de la prieteni și vecini. Cel puțin de la a 10-a probă deja scriam articolele chiar înainte de deadline, pentru că așa a fost să fie. Și da, ăsta cu cornițe din capul meu mă mai făcea să mă gândesc că nu am cum să termin competiția și că mai bine bag motive și gata.. ies învingătoare. La naiba! Sigur nu! Am făcut tot ce-am putut să termin, fără să mă mai gândesc că articolul meu trebuie să fie cel mai bun. Am scris ce-am simțit și am fost punctată pentru asta, uneori mai bine alteori mai prost, dar mi-a plăcut. Că altfel dacă nu mi-ar fi plăcut nu aș fi participat. Vă asigur eu!

Ce-am câștigat?

Anul trecut am ieșit pe locul 43, printre primii 50 cum s-ar zice. Anul ăsta sunt pe 23. Deci e o mare diferență, 20 de locuri am sărit în clasament și cred că e ok pentru mine. Având în vedere că n-am avut inspirație, n-am avut timp și uneori nici starea necesară. N-am întârziat deloc cu articolele la termen, deci n-am nicio penalizare. Și m-am întrecut pe mine cu scrierea articolelor. În competiția asta miștoacă eu am scris un articol de 1200 de cuvinte în 15 minute. Sincer, nu știu cum mi-a ieșit, dar mai aveam încă 10 minute până la deadline și trebuia să-l termin. Să vă spun ceva? Am și luat notă mare pe articolul respectiv! Am câștigat 2 premii, dar nu asta e important, am câștigat prieteni și oameni cărora le-a plăcut cum scriu, și pe această cale îi mulțumesc tipei care m-a nominalizat în articolul eu pe nume Carmen și David Alexa.  Am câștigat prieteni în toate competițiile, și de unii îmi este un dor nebun să îi revăd. Iar cu ocazia Galei, e cea mai bună oportunitate pe care o puteam avea. De asta am și participat. Să vin, să vă văd, să ne cunoaștem și să văd dacă mă pot întrece pe mine însumi.

Dar eu nu am preferați

Toți am scris frumos, chiar dacă probabil și eu de multe ori am avut greșeli gramaticale. Nu e o rușine să recunosc, e pur și simplu felul meu de a fi, când mă grăbesc nu văd ce tastez, am doar formularea în gând și iese ce s-a văzut și până acum. Dar cei clasați în primii 10, au scris mai mult decât frumos. Au fost probe la care poate nu ați fost de acord cu articolele câștigătoare, nu pentru că vă doreați premiul, că sinceră să fiu.. dacă e ceva ce-mi doresc, îmi cumpăr. Doamne-ți mulțam că pot! Și poate și la voi e la fel. Dar nu, e vorba de stil. Eu scriu simplu, nu pot scrie cerebral pentru că nu mă caracterizează, dar sunt sponsori care asta au apreciat și a contat. Pentru ei. Așa că nu e vorba că n-am ieșit cu ceva în evidență, și e vorba de gust. De ceea ce au vrut să primească și au primit! Dar pentru mine toți au scris frumos, și asta pentru că eu în timpul competiției nu am vrut să citesc niciun articol în afară de cele ale Aguriței, și ea pe ale mele, că deh.. suntem prietene și e frumos să ne spunem una alteia cum sună o idee sau nu.

Ce note am luat la probe?

 1. Market Online Șeherezada- 85
 2. Farmec Ileana Cosânzeana- 94
 3. Colop ștampila- 87
 4. Hair Files TotalProbeauty- 98
 5. Tricouri Tshirt.- 87
 6. Consum energetic-95
 7. Star Bt- 50
 8. Coty Mad Potion- 85
 9. Cauciuc -92
 10. Magazinuldecani-92
 11. Delaco fan brânză-90
 12. ChicElite-95
 13. Golden Tulip-55
 14. Fortron Market Online-90
 15. Scule electrice-85
 16. Vacantespeciale-95
 17. Bateriiauto-92
 18. Zambete la buchet-80
 19. Farmec ten-89
 20. Coty Deeply Yours- 94
 21. Delaco cea mai buna branza din lume- 77 
 22. SilknGlide Total Probeauty-95
 23. MarketOnline electrocasnice-90
 24. SuperBlog&Nutrivita- 90

Pentru mine a fost frumos, am obținut în total un punctaj de 2082 și am rămas pe locul 23. Și nici nu s-a terminat bine că deja vreau o altă serie la primăvară! La naopte pornesc spre Gală, abia aștept să vă revăd!

5199 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

5 comments

 1. Pingback: SuperBlog | Gala SuperBlog 2015

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.