Fără hăinuță în a mea căsuță

1 Reply

Corason

Cred că știți și voi visul american de a dormi dezbrăcat într-o casă doar a ta. Însă eu n-am avut norocul ăsta. N-am fost atât de norocoasă încât să pot dormi în patul meu fără nicio hainuță pe mine. De când m-am mutat am încercat să cred ca poate acest lucru se datorează faptului că e prima dată în câțiva ani când este locuită casa. Dar nici după câteva luni nu s-a schimbat nimic.

logo_Avizez-ENERMED-IMPEX-SRL

Așa că facturile au început să fie în fiecare lună din iarnă din ce în ce mai mari. Până când mi-am dat seama în puii mei ca eu platesc câte 10 milioane gazul și curentul câte 3. Păi ce e asta? Am pus mâna pe laptop, și am luat legătura cu firma Enermed Impex S.R.L și am cerut tare și clar că vreau să vină și să-mi facă un audit energetic.

În câteva zile, această firmă a trimis echipa de au luat toate măsurătorile și am reușit astfel să înțeleg de ce casa mea pierde căldură. Așadar, izolație nexam; peretele din afară mai făcea încă și mucegai, iar casa fiind destul de mare, o centrală atât de slabă nu încălzea ci doar consuma curentul pe care eu îl plăteam. Așa că după ce mi-au scos acel certificat energetic, am aflat că mă aflu în categoria E. Proastă categorie.

auditor-energetic-participare-superblog

Ce am făcut? 

M-am apucat de alte izolații, am schimbat toate becurile din casă in becuri economice și am făcut în așa fel încât încălzirea din pardoseală să fie de bun augur. Caloriferele mi-au fost puse din fontă, iar la urmatorul audit energetic am aflat că a mea căsuță se află în categoria B, după îmbunătățirile aduse. Acum, pot dormi fără hăinuțe că se simte diferența. Nici stresată nu mai sunt, că acum plătesc să știți 500 de lei la gaz și e cald. Mă declar foarte mulțumită pentru că pe mine căldura mă face fericită.

Și să știți că dacă probleme cu căldura și facturile aveți, puteți apela cu încredere la www.Avizez.ro, ei sunt în stare să vă facă fericiți, iar prețuri mari pe urmă nu mai plătiți.

Articol scris pentru proba cu nr.7 in cadrul competiției Spring SuperBlog.

2422 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 7. Tu cum îmbunătățești eficiența energetică a locuinței tale?

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.