Mi-am făcut o reîncarcare freon la al meu motor

2 Replies

superbitatile mele

Am să scriu cu nostalgie aceste rânduri. Pentru că de când mă ştiu eu am fost preocupată să îi fac pe toţi cei care îmi stau aproape să se simtă bine. Aşa a fost chiar şi atunci când de multe ori n-am ştiut că sunt lucruri pe care am omis să le fac, din cauză că nu auzisem încă de ele. Dar niciodată nu e prea târziu ca să înveţi lucruri. Şi rămâne valabilă chiar şi vorba aceea… ” Se întâmplă şi la case mari”. Pentru că suntem oameni. Aşa a fost dintotdeauna. Şi mă bucur măcar că atâta timp cât exist pot să învăţ. Şi am avut ce învăţa pentru că ne-am luat o altă maşină pentru care a trebuit să învăţ prima dată să o conduc. Deh, aşa e în viaţă, cu ce nu ştii din naştere, trebuie să înveţi. Nu e acelaşi lucru ca şi cu mâncatul.deby la volan

 Problema a intervenit însă pe parcurs, după ce am învăţat s-o conduc şi m-am ataşat de ea, i-am spus tatălui meu că o vreau doar pentru mine. Adică să fie numai şi numai a mea şi bineînţeles că omul m-a întrebat dacă sunt sigură că asta vreau. Nu m-am gândit că dacă iau gropile cu 100 pe oră, asta o să mă coste. Şi nici n-am crezut că o maşină are nevoie de freon. De unde… să ştiu eu atâtea lucruri tehnice despre o maşină? Bine, ştiu că se zice că femeile îs proaste de-a binele la volan, dar aici vorbesc pur şi simplu de lucrurile pe care maşina mea doreşte să le schimb în timp. Bujii, planetare, saboţi la frână şi sirocol.

Lucruri care din nou m-au pus într-un impas măreţ. Noroc tot cu ai mei. Mi-au recomandat de fiecare dată unde trebuie să merg ca problemele să fie rezolvate. Da, sigur! Pe banii mei, odată ce le-am cerut maşina trebuia să ştiu că asta o să şi coste. Însă cu sirocolul am avut probleme ceva timp. Când voia încălzea, când nu voia nu încălzea deloc maşina. Sau dacă o făcea, puţea îngrozitor şi nici măcar nu ştiam de ce. Până şi câinele meu nu mai voia decât să iasă cât mai repede din maşină.

deby soferita

Cum am ajuns la concluzia că vreau freon?

Acum de câteva săptămâni, m-am trezit că trebuia să îmi duc soţul la muncă şi copiii la şcoală. Şi ce să vedeţi? Aveam un miros în maşină de ziceai că era rahat de mâţ. Bine, ştiam că tot timpul când dau drumul la climă se întâmplă asta, dar nu ştiam că pe bune, chiar şi clima se igienizează. Până când îmi zice bărbatu-meu… ” Tu Deby, spune-mi un pic de ce este atât de important aerul condiţionat pentru tine în maşină?” Şi i-am spus omului că dacă aer condiţionat nu aş avea iarna aş îngheţa, iar vara m-aş face ca un jeleu de la căldură. Iar el îmi zice că dacă ţin atât de mult la aerul condiţionat, să-i mai dau drumul doar atunci când nu o să se mai simtă un miros îmbâcsit!

FreonAuto-300x141

 

Aşa am ajuns să caut pe google, igienizare aer conditionat auto, scoatere mirosuri, curatare miros, miros aer conditionat, freon auto Bucuresti, incarcare freon Bucuresti, pret incarcare freon, racire aer conditionat, aer conditionat auto, incarcare aer conditionat, freon auto Bucuresti,  şi mi-am dat seama că de fapt eu am nevoie de o reincarcare freon. Şi aşa i-am cunoscut pe cei de la Freon-Auto.com! I-am sunat pe numărul de telefon 0743.22.67.24 pe la ora 3, dar aveau şi un formular de înregistrare pe site, tipul de maşină, numele, dacă vreţi să vină acasă sau la ei la service. Şi din nou problema s-a rezolvat. Am plătit 95 de lei. Dar am un miros extraordinar în maşină acum. Familia îmi e fericită, dar mai fericiţi ca mine nu e niciunul. Eu chiar am fost foarte entuziasmată că am reuşit să rezolv o problemă fără ajutorul părinţilor mei. Bineînţeles datorită Google-ului, dar nu-i nicio problemă dacă toată lumea e fericită.

freon-auto-1freon-auto-3

Îi recomand! Dacă sunteţi interesaţi de astfel de servicii, vă promit că vă arăt cât de bine miroase în maşinuţa mea. E curată, adevărată, şi pe bune, poţi conduce cu drag în ea. Chiar şi fiul meu îmi spune că acum parcă şi-a revenit maşina. Merge mai bine, răceşte mai bine şi avem un aer pe care ne este drag să îl mirosim. Mulţumim Freon-Auto.com şi rămânem datori pentru zilele frumoase pe care o să le avem de acum încolo datorită lor.

Articol scris pentru proba cu numărul 8 din cadrul competiţiei Spring SuperBlog2016

5024 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

2 comments

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 8. Freon auto pentru o mașină cool!

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.