Fashion Question? Answear here!

1 Reply

Corason

Inspiratia. Bat-o vina! Apare și dispare când vrea ea. Câteodată e prea multă, câteodată deloc. Cele mai multe dintre noi știu vechea poveste. „Cu ce să mă îmbrac?”. Și deja vedem ochi dați peste cap. „Ai atâtea haine și nu știi cu ce să te îmbraci!”. Da, nu știi câteodată ce să porți. Stai câte 10 minute în fața dulapului deschis și parcă te uiți în gol, ți se pare că s-au terminat toate hainele. Că toate sunt vechi și urâte. Că nu le poți asorta.

camasi albe

Te depășește situația și sunt două finaluri posibile: ori îți arunci pe tine ceva la întâmplare, ori chiar îți creezi un outfit reușit (după ce toate hainele s-au mutat din dulap pe pat și după câteva 10 de minute bune). Ce să mai zic în cazul unor evenimente, cum ar fi botezuri, nunți sau cocktail-uri? Și, mai ales, acum, când temperaturile sunt mici, mici de tot. Rochii de seara sau rochii nunta? Pe frigul ăsta? Da! De ce nu?! Adică pe site-ul celor de la Answear.ro se găsesc tot felul de rochii elegante, rochii scurte și rochii de ocazie pentru toate sezoanele și pentru toate temperaturile. Eleganța și stilul nu ar trebui să aibă nicio legătură cu termometrul.

Și voi, bărbaților, și voi. Nu numai noi, femeile, avem nevoie de ajutor când vine vorba de o ținută pentru un eveniment. Un bărbat adevărat se îmbracă cu stil. Întotdeauna. Și când vine vorba de un eveniment, vrea să se pună în evidență cât mai bine. Fie că este vorba de un sacou, de o cămașă elegantă sau de o cămașă albă, Answear are tot ce cauți. Pentru toate gusturile. Și pentru toți pretențioșii.

Intră aici pe camasi barbati și vezi. Și dă-mi dreptate. Eroine. Asta suntem noi, femeile. Pentru cât mergem pe tocuri. Și pentru cât dansăm pe ele. O pereche de pantofi cu tocstilettos, o să fie întotdeauna o provocare acceptată pentru noi. Și perechea potrivită ne va face mereu să ne simțim ca niște zeițe. Totul stă în detalii, iar pantofii sunt cei care completează toată ținuta. Care ne dau „acel ceva”, care ne evidențiază ținuta. Answear are și pantofi. Pantofii eleganți de care ai nevoie pentru un outfit de ocazie unic. Aici sunt multi pantofi cu toc. Alegeți-i pe ai tăi. Știți cum se spune: dați-i unei femei perechea potrivită de pantofi și ea va cuceri lumea. Adevărat, foarte adevărat.

rochii de nunta

Nu știu alții cum sunt, dar mie îmi place să fiu în centrul atenției la evenimente. Dar în anotimpul ăsta capricios e cam greu să ai mereu ținuta impecabilă. Rochii am, dar niciodată nu-s destule. Și întotdeauna îmi place să îmi cumpăr rochii cât mai diferite. Vreți și voi? Aruncați câte-o privire pe rochiile de la Answear.ro. O să vă facă cu ochiul un model sau mai multe, sunt sigură. Au și rochii faine cu mâneci lungi, pentru sezonul ăsta. Și scurte. Și feminine. Dar mai ales chic.

Vă zic un pont. Eu tot timpul îmi iau la mine un palton. Cele mai superbe haine sunt paltoanele. Elegante și practice în același timp, ele ne încălzesc trupul și ne încântă privirile. Urmează partea bună. Dacă e călduț afară, îmi pun paltonul pe umeri. Așa arăt mereu stylish și mai bine decât dacă îl car în mână. Dacă e mai frig, îl port normal. Dar oricum, efectul e de senzație. Answear are răspunsul la toate întrebările tale legate de fashion, la propriu. Și este inspirația pe care o cauți, mai ales acum…

Toamna, de fapt, se numără outfit-urile. Cu cât mai multe reușite, cu atât mai bine. Cu Answear.ro o să ai cât mai multe. Mai ales la ocazii. Ocaziile unice merita rochii unice. Și pantofi. Și cămăși. De toate, de fapt. Căutai de mult timp site-ul de fashion perfect? Here is your Answear.ro

Acest articol face parte din competiția SuperBlog 2016 și servește probei cu numărul 1.  #sursăpoze: Answear.ro

2712 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 1. Black Tie

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.