Povestea unui city break low cost cu valoare

1 Reply

superbitatile mele

Până acum am avut parte de tot felul de mini-vacanțe, zboruri line și peripeții prin destinații exotice. Dar n-am știut că un city break low cost are aceeași valoare ca și o vacanță în Maldive sau dacă aș putea spune… Ibiza! Ei da, față de cum s-au văzut lucrurile la mine, fir-ar mama ei de vacanță cu tot, am zis că merg într-un city break low cost, nu costă mult, nu cheltui mulți bani… so, nu aveam așteptări prea mare de la el. Și am decis să-mi iau zborul de la București până în Timișoara. ( Nu mă judeca, urâsc să fac atâția kilometrii cu trenul).

timisoara

Indiferent de destinație, avionul e cea mai posibilă cale de a ajunge rapid și fără prea multe bătăi de cap. Eu am ales Ryanair. E ieftin, e la îndemână și știam sigur că nu mă va stoarce de bani, deși eram totuși pe o rută din București în Timișoara. Întrebarea ta este: De ce am ales Ryanair în defavoarea altor companii de zbor din România? E simplu! Nimic mai mult decât că Ryanar oferă facilități pentru care la alte companii plătești de îngheață apele. Și printre ele se numără: 2 bagaje gratuite de zbor la bord, reducere pentru familie ( în mod general) și check-in pe mobil de care eu m-am bucurat la maxim.

Un City break low cost cu valoare nu ține de bani

Mi-am dorit să văd Timișoara, dar mi-am dorit să-mi revăd și prietena din copilărie. Ce motiv mai bun de atât să îți ofer? Eram curioasă. Curioasă să cunosc un alt oraș la care, Doamne-ți mulțam că am ajuns în mai puțin de 59 de minute. Și a fost de valoare. De valoare cu bani puțini. Am plătit pe biletul de avion undeva la 110E cu tot cu loc de fițoase în primul rând și prioritate la îmbarcare. Am stat un weekend, ne-am plimbat în mall, am fost la film, am gătit împreună, am văzut Calea Victoriei și asta a fost. Ta-daaaam! Am schimbat orașul într-o oră. Cât m-a costat? Ți-am făcut o simulare!

simulare ryanair

Așadar, dacă vrei o vacanță europeană, o destinație de weekend prelungit, un city break low cost și vrei să ai parte și de bagaje cabină gratuite, trebuie să alegi Ryanair! Alege Ryanair, zborul tău, city break-ul low cost cu bani puțini, va avea o valoare sentimentală, personală… la fel ca o vacanță în Caraibe. Eu în mod normal aș fi plătit undeva la 300Euro doar ca să merg cu avionul din București în Timișoara. Însă pentru faptul că Ryanair își respectă călătorii, oferă vacanțe de un weekend la un preț modest și cu facilități care să te facă să le rămâi devotat.

Mai merg cu avionul la Timișoara?

Claaaaaar că mai merg! Și în orice altă țară, de asemenea. Și bineînțeles, partenerul meu de încredere în călătorii va rămâne Ryanair. Iar dacă nu știi cine este Ryanair, mea culpa, nu mi-ar ajunge o zi să descriu această companie, însă îți pot doar spune că imbatabil, iredutabil și imposibil, odată ce vei zbura cu ea.. să nu  deveniți prietene pe viață!

Pentru mine un zbor ieftin, un weekend cu prietena mea din copilărie și cunoașterea unui oraș nou… înseamnă valoare! Încearcă și tu. Sunt curioasă să aflu cum e să mergi într-un city break chiar în țara ta. Mai ales că acum se poate.

Acest articol face parte din competiția SuperBlog și servește probei cu numărul 2
3223 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 2. Ryanair, alegerea perfectă pentru un city-break low cost

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.