3 motive pentru care să alegi Valmand.ro

Comment

Corason

Valmand.ro este magazinul #nr.1 în materie de inele cu pietre prețioase, verighete și realizare de bijuterii la comandă. Este magazinul care îți poate face fericită partenera de viață cât și familia prin calitatea serviciilor pe care ei o oferă. Începând de la realizarea de verighete, inele, în general bijuterii la comandă foarte simple și până la realizarea de bijuterii foarte complexe, ei îți pot aduce zâmbetul pe față chiar și ție. S-au remarcat prin calitatea produselor oferite și prin profesionalism, fapt care atât în trecut cât și în prezent au o rată de 99,8% de clienți mulțumiți.

verighete

De ce Valmand.ro?

Numele lor are o istorie de peste 30 de ani. Au învățat că în acest domeniu o bijuterie, un set de verighete, un inel, este mai mult decât un produs și de aceea, numele lor a primit o astfel de sonoritate, având în vedere longevitatea și reputația bună pe care o au atât în online cât și în offline. Iar cele 3 motive importante pentru care ar trebui să alegi Valmand.ro, sunt următoarele:

1. Au o experiență de peste 30 de ani în prelucrarea bijuteriilor

În ăștia 30 de ani, Valmand.ro a rămas un brand fără pată. Și-au mulțumit clienții cât au putut de bine și asta se datorează faptului că înainte de a se apuca de muncă, pune pe primul loc ceea ce își dorește clientul.

valmand

2. Au certificate Gia care atestă calitatea pietrelor prețioase

Valmand.ro este un magazin cu principii. Iar asta se poate observa, pentru că sunt foarte puține magazine de bijuterii online care au certificate Gia.

3. Ai posibilitatea de a plăti în rate

Îți dorești să îi faci iubitei unul dintre aceste inele logodna sau una dintre aceste bratari de pe Valmand? Ei bine, la ei ai posibilitatea de a face plata în rate, ca tu să te bucuri de fericirea pe care le-o faci celor dragi.

Valmand.ro, după părerea mea este brandul #nr1 în bijuterii la comandă, dar și în privința prețurilor. Bijuteriile lor arată excepțional și cred că fiecare cadou cumpărat din acest magazin online, aduce o muuuulțime de zâmbete pe buzele celor dragi!

4202 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.