Haine de dama – Cum te imbraci daca esti miniona?

Comment

De interes public

Ce haine de dama crezi ca ti se potrivesc daca ai o statura mica, adica sub 1.65m? Despre acest lucru vom discuta in articolul acesta. Aceste sfaturi sunt utile pentru orice data sau doamna mica de inaltime sau pentru cele care vor sa para mai inalte. Sunt utile de asemenea si pentru cele a caror parte superioara a corpului are aproape aceeasi dimensiune ca partea inferioara. In aceasta situatie scopul este de a face ca partea inferioara a corpului sa para ma alungita. Iar hainele de dama pot face acest lucru, daca le alegeti in mod corespunzator.

haine

Daca sunteti scunda, in genereral veti avea urmatoarele obiective atunci cand cumparati haine de dama:
– sa pareti mai inalta
– sa aveti o silueta frumosa (folosind regula treimii si nu impartind corpul in jumatate)
– sa evitati o aparitie prea compacta

Cum sa pareti mai inalta atunci cand sunteti scunda alegand haine de dama potrivite?
Cele mai multe femei care sunt scunde vor sa fie mai inalte si mai suple. Acest lucru este relativ usor de realizat, daca veti fi atenta la urmatoarele detalii:
– alegeti tinute monocrom sau cu putine variatii de culoare. Veti arata perfect in rochite simple (http://avafashion.ro/imbracaminte-haine-dama/rochii-fuste-dama-elegante-casual/rochie-gri-bumbac-dama-fashion ), cu mici accente de culoare ici si colo http://avafashion.ro/imbracaminte-haine-dama/pijamale-camasi-noapte-dama-bumbac/pijama-pink-bumbac-lycra-dama.

- optati mai degraba pentru rochii in loc de fuste. Rochiile sunt grozave pentru femeile scunde pentru ca acestea creaza in mod automat acea proportie de 2/3 – 1/3. Veti putea obtine mai usor o silueta supla purtand o rochie.

- pentru femeile scunde este deosebit de important sa-si aleaga hainele respectand marimea potrivita. Hainele de dama pe care le aleg nu trebuie sa fie nici prea largi, nici prea stramte.

- cel mai evident mod de a parea mai inalta este de a purta incaltaminte cu toc http://avafashion.ro/incaltaminte-dama-piele-naturala-ecologica/pantofi-toc-inalt-piele-naturala . Cu toate acestea, nu ar trebui sa faceti abuz de tocurile prea inalte. Ideea e ca daca veti incerca sa purtati tocuri extrem de inalte (sa spunem peste 5 cm) exista riscul sa aveti un look disproportionat.

- acordati atentie accesoriilor pe care le purtati. Acestea nu ar trebui sa fie supradimensionate, pentru ca v-ar putea coplesi imaginea avand in vedere ca sunteti scunda.

- in general femeile mici de statura au picioarele relativ scurte. Pentru a le face sa para mai lungi puteti sa purtati o curea de aceeasi culoare ca si pantalonii sau fusta. Pentru haine dama si accesorii variate precum curele rosii, albastre, bleumarin, negre accesati http://avafashion.ro/accesorii/curele.

4128 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Razvan Alex

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.