Jocurile te fac sa scapi de plictiseala

Comment

Corason

Am ajuns la concluzia că jocurile sunt unele dintre cele mai bune soluții atunci când vreau să alung plictiseala. Dacă te joci un joc bun și care captează atenția celor din jur, vei vedea că nu vei mai simți nicio clipă că te plictisești. Pe lângă faptul că se diminuează orice sentiment de plictiseală, se dublează sentimentul de creativitate, chiar se pare că se poate să devii mai creativ dacă știi să te joci jocuri interesante.

jocuri machiat xjocuri

La început am zis că ar fi bine să încep să mă joc jocurile care mă ajută să îmi dezvolt hobby-ul. E unul dintre lucrurile mele secrete, pe care le-aș face dacă ar fi să le știu la perfecțiune. Așa am ales eu să mă joc aceleași jocuri, pe aceleași nișe, până când… am constatat că aici sunt jocuri monster high de machiat, care prezintă interes atât pentru mine cât și pentru familia mea. Chiar mă distrează să mă joc și mă relaxează. Jocurile chiar alungă plictiseala și te mențin pe o cale psihică bună.

 

Un element important atunci când te joci un joc este să fii atent pe ce site te joci. Sunt de multe ori site-uri virusate care în loc să îți facă bine și să te ajute să te dezvolți, să zâmbești și să te distrezi jucându-te, îți alungă plictiseala dându-ți de lucru, în așa fel încât să scoți tot din pc și să îl trimiți la doctor. Cred că nu este normal să ni se întâmple astfel de lucruri de aceea doresc să atenționez.

Un site bun pe care se poate juca un joc trebuie să fie în primul rând accesibil tuturor. Fără blocaje, fără întreruperi și fără erori. Așa cel puțin ne ferim de site-urile care ar dori să ne umple pc-urile cu viruși foarte răutăcioși. De asta contează mult unde să te joci și unde să fii atent. Jocurile sunt frumoase și-n doi. Eu mă jucam des și astfel de jocuri. Dar deocamdată cred că jocurile de make-up, sunt acele jocuri care te lasă să te dezvolți.

Dezvoltați-vă psihicul cu jocurile care vă dezvoltă hobby-urile și încercați să vă simțiți bine în momentele de relaxare pe care vi le oferiți. Nu-i așa că e minunat să te joci?

 

2320 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.