Porţi automate am visat, porţi automate am!

Comment

uz personal

Stau şi mă gândesc de multe ori că atunci când mi-am cumpărat căsuţa, am zis din primul start că vreau porţi automate. Însă neavând ocazia să îmi dau frâu imaginaţiei sau să fac bine încât să caut informaţii, m-am trezit căutând furnizori care îmi spuneau că aşa ceva nu este posibil la o casă. Probabil era problema casa, că era una destul de micuţă, dar destul de plăcută faţă de căsoaiele mari care beneficiau de porti automate, super tare oricum serviciul ăsta. Însă, cum întotdeauna am eu noroc cu google search, nu pot să zic decât că după îndelungi căutări m-am oprit pe site-ul celor de la usagaraj.ro, unde am văzut în portofoliu şi în descrierea despre ei că nu există client care să nu rămână cu zâmbetul pe buze după colaborarea cu ei.

automatizari porti

Şi i-am contactat!

După câteva telefoane, i-am ales pe cei de la Total Construct să vină să-mi facă şi mie nişte porti automate, şi nişte grilaje rulou pentru ai mei că tot ziceau că au nevoie. Astfel că acum după câteva luni de la finalizarea serviciilor, încă sunt extrem de entuziasmată că ceea ce părea imposibil de realizat pentru unii, pentru aceşti oameni a fost extrem de posibil, costuri mai mult ca acceptabile şi o echipă demnă de toată lauda. Nu vă pot spune că încă şi acum mă invidiază vecinii pentru că am o super poartă la căsuţa asta mică pe care mi-am luat-o la începutul anului. Şi ce?! Doar pentru asta trăiesc, să pot să intru şi să zic: Sesam închide-te! Sesam, deschide-te!!, ca să intru eu cu maşinuţa în curte. Ce-mi pare mie bine e că nu a răspuns doar la stadiul de vis.

Pot să stau fără grijă că serviciile lor sunt asigurate

Te-ai întrebat cumva dacă mă stresez? Să ştii că nu o fac. Stau bine mersi şi fără nicio grijă, pentru că toate serviciile pe care le-au prestat sunt asigurate de Generalli. Da, exact! Oamenii ăştia sunt atât de siguri pe ceea ce fac că fac bine încât şi-au făcut asigurare pe serviciile pe care le prestează. Astfel că tot ce vă pot zice e că pe lângă siguranţa pe care v-o conferă, aveţi şi suport şi multe alte servicii disponibile la dispoziţie, printre care se numără chiar şi:  automatizari de acces, usi industriale rapide, usi industriale, usi de garaj, s.a.md

grilaje rulou

Vrei şi tu porţi automate?

Cu Total Construct toate visele tale devin realitate. Tot ce trebuie să faci este să intri pe usagaraj.ro şi să te bucuri acum de cele mai exclusiviste servicii pe care ei ţi le pun cu drag la dispoziţie, la fel cum mi le-au pus şi mie. Mă bucur că pot să îi recomand şi sunt foarte mândră că datorită lor am cea mai faină poartă de pe aleea pe care stau, kit că mai e şi automată!

3604 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.