Micuta Turista, un blog despre calatorii

Comment

uz personal

Vremurile actuale permit oamenilor sa calatoreasca mai mult si sa se simta bine in vacantele petrecute alaturi de cei dragi. Cei care au apucat vremurile de odinioara nu s-au putut bucura la acea vreme de prea multe vacante. In schimb, copii de acum pleaca din ce in ce mai des alaturi de parinti in diverse vacante. In urma cu ceva timp am descoperit-o pe Maria de la micuta-turista.com. Daca sunteti pasionati de calatorii si va mai plac si copii pe de-asupra, este imposibil sa nu va indragostiti de Maria si de blogul ei, micuta-turista.com. Haideti sa va spun eu de ce am fost atat de entuziasmat atunci cand am citit acest blog.

micuta turista

Desi prima data am avut impresia ca in prim plan se regaseste o copila ceva mai mare, am avut marea surpriza de a afla ca Maria nu are nici macar un an si jumatate. Desi este inca la o varsta la care nu poate distinge prea bine ce se intampla in jurul ei, Maria de la micuta-turista.com s-a plimbat deja in lungul si latul Romaniei, insotindu-si parintii in tot felul de vacante mai scurte sau mai lungi. Spre exemplu, prima ei calatorie s-a intamplat la varsta de numai doua saptamani, atunci cand a ajuns pe litoral dupa ce si-a vizitat bunicii de la Constanta.

            Micuta Turista, calatorii si experiente de neuitat la nici 2 ani

Parintii Mariei nu si-au dorit ca fiica lor sa creasca „ca intr-un glob de cristal”, asa ca au inclus-o si pe ea in toate planurile lor. Fie ca este vorba de o scurta vacanta, despre un eveniment anume sau chiar despre o seara cu prietenii de familie sau cu colegii de la job, Maria reuseste sa se integreze de minune in peisaj si sa isi faca parintii mandri.

Parintii Mariei spun despre fata lor ca este un copil model. Si asta nu doar din cauza ca este vorba despre copilul lor, ci din cauza ca este extrem de cuminte. Maria, poreclita si copilul extraterestru sau Micuta Turista, este acel gen de copil care nu face niciun fel de probleme parintilor, care nu plange si care nu se trezeste noaptea. Cum sa nu calatoresti cu un asemenea copil langa tine?!

Micuta Turista si-a trecut in palmares deja mai multe destinatii din tara noastra. Spre exemplu, pe litoral, a ajuns atat in Constanta, dar si in Vama Veche, un loc pe care parintii ei il iubesc mult. Micuta Turista a fost impreuna cu parintii ei si la munte, la Brasov si la Bran. Mai mult decat atat, Micuta Turista a calatorit deja si pe Transfagarasan, cel mai frumos drum din Romania si nu numai. Nu in ultimul rand, trebuie sa spun ca Micuta Turista a iesit deja si din tara, intr-o mica escapada la Belgrad.

3091 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.