Afla noile stiri despre telefoane precum Escobar Fold direct de pe GadgetGuru.ro

Comment

De interes public

Ne așteptăm la lansări inedite pentru noile modele de telefoane, atunci când vine vorba de branduri precum Apple, Samsung, Huawei etc. Totuși, drumul de la droguri la noi telefoane pliabile este pavat cu inovație…cel puțin așa demonstrează fratele lui Pablo Escobar, Roberto, care a anunțat lansarea unui model de telefon pliabil, care costă numai 350 de dolari. Nu, nu este o glumă și oricât de greu v-ar fi să asociați în același context – telefon pliabil Escobar Fold 1 și ideea de știre pe bune, chiar asta vă prezentăm.

Telefon pliabil Escobar Fold 1 – detalii

Dacă vă plac modelele precum Motorola RAZR, Samsung Galaxy Fold sau Huawei Mate X, însă prețul acestora vă depășește bugetul, acest telefon pliabil Escobar Fold 1, poate fi alegerea potrivită.

Smartphone-ul vine cu un escran flexibil, care îi permite să se transforme într-o tabletă. Am spune că Samsung, cu al său Galaxy Fold, lansat în acest an, reprezintă competiția, însă Roberto Escobar a făcut din Apple o țintă.

Ce spune Escobar despre modelul său, Escobar Fold 1?

“Am spus multor persoane că voi învinge Apple și o voi face. Am renunțat la rețele și la retaileri, pentru a vinde clienților telefoane care se pot plia, pentru doar 349 de dolari, telefoane care în magazine costă mii de dolari, dacă sunt făcute de Samsung, sau alții. Scopul meu este să înving Apple și o voi face de unul singur, așa cum am făcut totul până acum.” Asta a afirmat Roberto Escobar, despre intențiile sale, în timpul unei discuții cu cei de la Digital Trends. Citeste tot articolul pe gadgetguru.ro

4977 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.