Cainele si periuta de dinti

Comment

Fără categorie

Sunt foarte bucuroasa fiindca de ziua mea am primit un caine lup cadou. M-am mutat recent la tara si prietenul meu cel mai bun s-a gandit ca mi-ar trebui un caine foarte bun pentru a pazi curtea. Chiar ma gandeam sa imi cumapr unul, dar el mi-a luat-o inainte si mi-a facut unul cadou.

Cainii lupi mananca foarte mult asa ca trebuie sa gasesc niste Mancare pentru caini ieftina. Am gasit deja niste conserve speciale pentru caini si vreau sa le cumpar sa vad daca se obisnuieste cu ele. Stiu de la bunicul meu care a avut un caine lup, ca acestia mananca foarte mult si au nevoie doar de ce este mai bun. Sper sa ii ofer acelasi tratament si sa ii dau mancare de calitate mereu. Am gasit si niste Scaune de masa pentru bebelusi fiindca de foarte multa vreme ma stresa sotia sa ii fac copilului unul specialc a sa poata manca cu noi la masa.

Nu am avut timp asa ca am cumparat unul gata facut. Nu am dat foarte multi bani fiindca l-am luat de pe un site foarte interesant. Tot de pe acelasi site am reusit sa imi achizitionez si Oral B periuta electrica de cea mai buna calitate. Trebuie sa va spun ca periuta electrica este mult mai buna decat una normala. Face cea mai buna treaba si am pe tot parcursul zilei o respiratie fresh. Imi place foarte mult si o folosesc cel putin de 3 ori pe zi, asa cum recomanda doctorul.

1859 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.