Sunt sanatoasa si bucuroasa

Comment

Fără categorie

Clinica Hilmi ofera servicii de ginecologie precum contraceptia, planning-ul familial, controlul ginecologic si tot felul de ecografii de acest gen cu sau fara efect Doppler. Lista preturilor o puteti gasi si pe site-ul cu acelasi nume.
Pentru viitoarele mamici care vor sa fie la curent cu sanatatea lor si a bebelusului lor, exista o serie de investigatii medicale. Ecografia Doppler este una dintre ele.

Mai intai trebuie sa stim ce e ecografia transvaginala Doppler. Ecografia transvaginala este o investigatie medicala ce foloseste ultrasunetele pentru a stabili un diagnostic, iar cu ajutorul efectului Doppler se masoara viteza de circulatie a sangelui in vase precum si vascularizarea unui tesut. In cazul femeilor gravide, aceasta ecografie reuseste sa surprinda in detaliu fatul pentru a sti daca exista anumite probleme la nivelul vaselor de sange dintr-un tesut sau organ. O morfologie fetala la Hilmi dureaza 30 de minute.

Aceasta ecografie poate detecta chisturi, fibroame sau sarcini extrauterine la femei si poate detecta malformatii ale fatului in cazul femeilor gravide.
Aceasta ecografie trebuie luata in serios de catre toate femeile gravide. Fatul poate avea anumite probleme care pot fi corectate prenatal sau cel putin, pot fi monitorizate pana in momentul nasterii cand fatul va putea primi ajutor. Trebuie sa stim ca nu exista niciun fel de riscuri cauzate de ecografia transvaginala cu Doppler asupra fatului sau a gravidei. Deci, puteti fi linistite in aceasta privinta. Nu veti avea de suferit nici dvs., nici bebelusul.

1795 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.