Cea mai veche pasiune a mea, este airsoft-ul.

6 Replies

De interes public

Am o pasiune foarte veche, să mă joc airsoft ca şi femeie, este mai rar întâlnit în zilele de astăzi. Înţeleg atunci când unii nu mă cred, înţeleg că e ciudat să vă uitaţi la o femeie, feministă convinsă, că stă cu un pistol în mână, împuşcându-şi adversarul. Păcat, gândiţi-vă doar că am fost şi sunt fană a jocurilor cu pistoale, gen counter-strike, delta force, mi-au plăcut, dar acum parcă tot mai pasionată de airsoft sunt.

De curând am organizat o nouă întâlnire, eu, iubitul meu şi mai mulţi prieteni cu care noi obişnuim să ne jucăm. Acest joc este la fel ca şi un S.F , bun de jucat cu prietenii şi folositor pentru psihic. Acest joc m-a făcut să fiu mai încrezătoare în mine şi pur şi simplu parcă am început să mă integrez mult mai bine, de când sunt printre participanţii jocului din judeţul meu.

Este un joc perfect ca şi într-un război, e greu, alergi, dar te joci şi poate chiar câştigi. Nu ştiu, mă gândesc că este greu să naşti o pasiune din asta, este greu pentru că majoritatea dintre voi nu vă doriţi să jucaţi, pentru ca dacă aţi juca şi voi atât de mult pe cât jucăm noi, eu cred cu tărie că v-ar place la nebunie. Ştiu, poate nu jucaţi că vi se pare că v-aţi lovi sau ştiu eu ce..

Dar adevărul nu este atât de crud pe cât pare. Airsoft, este un joc milităresc, ca în război, care are la bază pistoale de airsoft, echipament de airsoft,ochelari de protecţie airsoft, iar cele mai bune replici de arme airsoft le găsiţi la Airsoft6. Un site unde eu mi-am cumpărat aproape toate piesele, după cum vă şi spuneam, sunt de  o calitate rar întâlnită iar pentru acest fapt, le datorez, tot respectul meu.

Datorită acestui magazin, airsoft , vei putea purta un echipament complet la preţuri acceptabile. Şi ascultă-mă, dacă apuci să joci iar acest joc îţi va intra în sânge, va deveni cea mai importantă pasiune pentru tine. Iar în cazul în care vei deveni jucător, nici nu o să trebuiască să-ţi faci griji dacă ţi se vor strica armele airsoft pentru că Airsoft6, a pus la dispoziţie până şi un service pentru replicile airsoft. Aşa în acest mod, nimeni nu va fi dezamăgit şi grijile nu-şi vor mai avea locul.

Sper ca să vă placă şi vouă pasiunea mea, jocul meu preferat, cu tentă militărească, pentru că acum nu mai este la modă counter-strike-ul pe care îl jucai pe laptop ci airsoft-ul care se joacă real. Ce mai frumos moment e atunci când din răzbunare o să-ţi vină împuşti cu bile pentru airsoft şi vesta-ţi va fi atât de încărcată de ustensile airsoft precum : mid-cap, baterii li-po, lansatoare şi ţevi de precizie

Dacă te-am convins, cumpără-ţi echipamentul şi te aştept să jucăm împreună, să ne împuşcăm cu pistoale de airsoft şi pe urmă să dăm mâna unul cu altul, aşa, ca nişte adevăraţi jucători.

5462 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

6 comments

  1. Sara Sarita Soso

    Un articol minunat! Puţini dintre noi, ştim cu adevărat ceea ce îţi place, dar să ştii că ne bucură, ne bucură să vedem că încă mai există oameni pasionaţi de jocuri şi încă ce jocuri.. mă pune mititică gândul să încerc şi eu. Poate, dacă tot ai echipament, să-mi dai şi mie să îl incerc că am citit pe deby.ro că aveţi amandoi şi tu şi iubi al tau .. ce zici? Ne jucăm amandouă? Măcar să încerc .. să văd, dacă-mi place.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.