Ce mănânca pisica ta? Informează-te gratis!

21 Replies

De interes public

Ştiu că poate sună ciudat titlul articolului. Dar  nu asta contează. În mare parte eu sunt curioasă de ceea ce mănâncă pisica ta. Sunt curioasă dacă ai un animal pretenţios, mofturos, cochet şi înteligent, pentru că eu tocmai ce am făcut o listă cu 3 tipuri de pisic pe care le-am avut şi mâncau doar ceea ce vroiau ele. Nu au fost pisici fiţoase, au fost şi sunt pisici de rasă, astfel au nevoie de hrana adecvată rasei lor.

1. Pisica Persană mâncăcioasă

Această pisică este una dintre cele mai multe pisicu cu o faţă drăguţă. Această pisică are o musculatură tonifiată, bună de făcut abdomene în cazul în care îi dai să mânânce prea mult. Îi plac mâncărurile fine, dar e obişuită să mănânce numai  royal canin exigent. Sunt pisici drăgălaşe, bune de ţinut la casa omului, dacă ştii de unde să le comanzi această mâncare o să ai cea mai fericită pisicuţă, care va toarce tot timpul atunci când vei pune mâna pe ea.

persana-1

De ce mănâncă doar royal canin exigent?

 1. Pentru că au o preferinţă pentru savoare iar această mâncare de pisici o are.
 2. Aceasă mâncare face blana pisicii mele mai frumoasă.
 3. Această mâncare o ajută să-şi păstreze silueta.
 4. Nu mănâncă dacă nu e comandată de la Petsmag.ro

2. Pisica Maine Coon conştiincioasă

Este o rasă originară din America, este o pisicuţă formată dintr-un curcubeu de culori şi are un corp mediu spre mare dacă mănâncă, de asemenea, şi aceasta foarte mult. Este o pisicuţă înteligentă, o pisicuţă cuminte, devreme acasă, un bun prieten dacă ştii să-l apreciezi şi să-l respecţi. Această pisică cred că este una dintre cele mai paşnice pisicuţe, în consecinţă este un bun animal de companie. Mănâncă royal canin indoor şi pe urmă se pune cu burta la soare.

maine_coon_2

De ce mănânca doar royal canin indoor?

 1. Pentru că îi reduce mirosul materiilor fecale.
 2. Are un conţinut energetic moderat.
 3. Poate elimina bezoarele, adică aportul combinat de Psyllium, bogat în mucilagiou şi fibre micronizate care stimulează tranzitul intestinal.
 4. Este o hrană pentru pisicile adulte care trăiesc în interior.

3. Pisica Exotică, vârgată devreme acasă

Cred că ştim cu toţii acest fel de pisică. Au acelaşi comportament ca şi pisicile persane, sunt docile, sunt grăsuţe, sunt frumoase, sunt pufoase, însă există o singură problemă, mănâncă doar royal canin kitten, dar merită pentru că este o pisicuţă frumoaşă şi cuminte. Îi place să mănânce această mâncare…

pisica_exotica

 1. Îi acordă siguranţa digestivă.
 2. Îi face sistemul imunitar puternic
 3. Reduce mirosul materiilor fecale

4. Restul raselor de pisici le place să fie hrănite cu Sanabelle. Nu sunt pretenţioase, nu vor nici să îşi urască stăpânii aşa că nu au pretenţii mari. Le place Sanabelle pentru gustul apetisant şi mirosul pe care îl lasă în urma ei. Mănâncă cu poftă şi ultima bucăţică, în aşa fel, să observi că le place ca să le poţi cumpăra tot timpul. Cel puţin aşa face motanul meu exotic şi prinţesa mea albastru de Rusia.

Aceste pisici mănâncă câtă mâncare vor ele. Pisicile mele făceau la fel. Ajunsesem şi aveam un timp când mi se părea foarte util să fac o comandă pe net şi să-mi vină acasă mâncarea pentru un an, fără să tot stau toată ziua să cumpăr de mâncare pisicii, aşa am şi făcut, acum, însă mâncarea s-a terminat şi a trebuit să mă documentez din nou de unde se mănâncă cel mai bine, iar petshop-ul petsmag are cele mai bune preţuri, cele mai interesante oferte care în momentul actual mie mi-au făcut cu ochiul.

Voi ce părere aveţi? Ce mâncare mănâncă pisicile voastre?

22674 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

21 comments

 1. Lazar Ramona

  Pentru a-i pastra blana frumoasa nu e bine sa ii dai sa manance orice… eu stiu ca produsele de la royal canin sunt foarte bune pentru ca sunt preferatele ei. pisica mea e cam sclifosita, nu mananca orice.

 2. Gina Bradea

  Am 2 pisicute rasfatate, 2 motanei. Le schimb mereu mancarea, le dau graunte, hrana umeda, dar si din ceea ce gatesc eu. Mananca de toate si le place painea de casa si mamaliga rece :) .

 3. Ianolia

  Am avut si eu doi pisoi birmanezi cu siamezi, foarte dragi mi-au fost. I-as fi rasfatat si mai mult daca nu s-ar fi intamplat anumite lucruri…oricum, un animal merita toata iubirea din lume, pentru ca are sufletul mai mare ca al unui om! :)

 4. Ioana

  Pisica mea e culeasă de pe stradă și cu toate astea are niște fumuri în cap de-mi vine să o bat uneori. E foarte mofturoasă. Nu vrea decât anumite conserve și alea doar 2-3 săptămâni, apoi se încăpățânează să refuze orice. Adevărul că și cei de la Whiskas au niste idei extrem de ciudate. Fac pliculete cu carne si mazare sau carne si morcovi. Ce pisica mananca vegetale ??? A mea, cel putin, alege toate bobițele de mazare si le lasa deoparte :) Cu toate astea o iubesc de mor.

 5. portalpr

  Pe vremuri aveam si eu o pisica. O chema sageata. Imi ascundea printre haine oase de pui, ramase de la masa, pe care le fura din gunoi. Imagineaza-ti cam cum m-am simtit cand intr-o adunare de oameni, unde s-a mancat pui, mi-a picat un os din geaca. Am dres-o repede, am zis ca oasele de pui sunt ca si sifoanele. Le poti incarca. Si mai faci un festin a doua zi.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.