Mulțumiri pentru grafică, Monicăi Brașovean

1 Reply

De interes public

De foarte puține ori mi s-a întâmplat ca eu să am nevoie de ajutorul altcuiva. Dar uite că, dintr-o greșeală, dintr-o chestie neplanificată, am cunoscut-o pe Monica Brașovean. O tipă interesantă la prima vedere virtual, dar fără să știu că e atât de pricepută, auzisem de pe surse că ea face grafică unui amic din online pentru un site, am zis să o contactez și eu în speranța că aș fi curioasă doar să-i știu prețurile.

Tipii cu grafica care îmi mai editau grafica site-urilor nu aveau prețuri pentru mine, dar am observat că îmi făceau accesorii de nimic și bannere care nici măcar nu aveau logică. În schimb, tipa această mi-a făcut un logo, un banner sau cum ați vrea voi să-i spuneți, mi l-a făcut exact așa cum sunt eu.

Da, probabil ar fi trebui să mă facă puțin mai grăsuță, dar ideea e că îmi place să fiu model și mi-a schimbat și template-ul la site, chiar arată bine. Mi-a făcut grafica excelent. Nu mi se întâmplă prea des să fiu mulțumită de ceva anume dar se pare că tipa m-a nimerit. A știut ce îmi place, a știut unde să mă țintească și pentru mine deocamdată pe anul 2014 e câștigătoare.

Prețurile? Credeți-mă pe cuvânt! Prețuri mici pentru oameni săraci ca și noi. Nu are prețuri exorbitante, lucrează bine, face grafică bună și mai nou dacă îi dai datele de la ftp sau control panel ți le și inserează. Prețurile diferă în funcție de ceea ce cereți, dar eu vă spun că merită! Încercați, vedeți, cereți și vi se va da. Pentru un bun design grafic ( pagină de facebook), știți unde să apelați, și vă îndemn să o faceți cu încredere.

3890 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.