Interviu cu SublimFoto.ro, soția lui Elvis de la Xfactor!

Comment

De interes public

Dacă m-am gândit cândva că există oameni care fac totul cu pasiune, citesc cu pasiune, iubesc cu pasiune și au o viață de familie care îi face să se simtă cei mai iubiți dintre pământeni, a fost un semn că sunt realistă. Să vă povestesc despre un singur om, care a reușit prin fotografiile sale să-mi readucă la viață amintiri vechi pline de sclipire. Începând să discutăm, am înțeles că această pasiune de a fotografia și a imortaliza momentele speciale din viața unui om se datorează în primul rând oamenilor care îți sunt aproape atunci când simți că nu mai poți. Mi-am spus că acest Elvis, este doar un cântăreț foarte bun și îl admir pentru că a avut curajul să meargă la atâtea audiții cum sincer, eu pe mine nu m-aș vedea să fac asta. Dar a ajutat-o, a fost lângă ea atunci când a avut nevoie de încurajări să exceleze în munca sa.

1472802_484848811629721_857875031_n

 

Ca să vă spun și să aveți idee despre ce vorbesc Ciprian Surugiu, fost concurent la Xfactor, cântăreț de meserie, din Iași ca și domiciliu, are o soție foarte talentată. O soție care poate fi remarcată prin felul în care își expune munca, le prelucrează și editează, până când acestea devin fotografii senzaționale de pus în ramă sau într-un album fotocarte. Atât vă pot spune, o femeie capabilă să-și ducă munca la îndeplinit. O femeie care nu va spune niciodată ”nu” atunci când este vorba de singurul eveniment important din viața ta. O femeie care știe că ai nevoie de ea și te poate ajuta atât profesional cât și personal pentru a fi fericită cu adevărat în ziua nunții tale sau a botezului fiului tău.

De ce mă simt uimită?

Sublimfoto.ro a fost echipa care a filmat și a fotografiat nunta surorii mele. O nuntă care dacă nu era filmată cu adevărat de cineva care știa să facă asta din pasiune, nu cred că retrăiam aceleași momente de câte ori ne uitam la DVD. Este de înțeles că pe piață sunt foarte mulți fotografi, dar deocamdată ca și aceasta, să pozeze și să prelucreze cu o pasiune înflăcărată, eu nu am mai văzut.  Pentru că am fost curioasă să discut cu dânsa și să aflu detalii din viața ei ca și fotograf, din cariera pe care o face din plăcere și nu din obligație, am decis să vă transpun în rânduri, câteva cuvinte despre cum a ajuns un fotograf și o realizatoare de albume fotocărți de succes.

capture-20150209-002611

Interviu cu SublimFoto.ro

Aniela: Spune-mi te rog, care a fost momentul în care ți-ai dat seama că fotografia este job-ul pentru care te-ai născut?
SublimFoto.ro: Nu aș putea zice că m-am născut doar pentru fotografie. Mi-am cumpărat primul aparat foto în 1999, iar ceilalți îmi ziceau că nu ar fi trebuit, pentru că în 2000 vine sfârșitul lumii. Aveam doar 17 ani dar mi-a plăcut de pe atunci să fac fotografii, doar că nu era tehnologia atât de activă. Acum este diferit. Prima mitralieră a mea am forjat-o la maxim, recunosc.

Aniela: Cum ai reușit să îți cumperi pe vremea aceea un aparat de fotografiat?
SublimFoto.ro: Sinceră să fiu, mi l-am cumpărat din banii de pachet pe care îi primeam pentru școală. A fost o idee bună.

Aniela: Am o intrebare și îmi doresc să nu fiu indiscretă, dar cum l-ai cucerit pe soțul tău?
SublimFoto.ro: Stai liniștită. Nu este un secret. Mi-am cucerit soțul în modul meu caracteristic. Pentru că știam ce pot să fac cel mai bine, i-am realizat câteva slideshow-uri din fotografiile lui vechi, scanate, lucrate și scrise, și așa a fost să fie!

fotografie de nunta

Aniela: O poveste foarte frumoasă. Revenind la subiectul inițial, știu că ai două minunății de fetițe, m-am gândit cum reușești să fii mamă, soție, fotograf, cameraman și prelucrator de fotografii în același timp. Cum se poate asta?
SublimFoto.ro: Eu pentru clienții mei fac totul cu suflet. Nu fac nimic fără să pun nițel suflet, iar dacă vorbim despre timp, să știi că dacă ești organizat tot timpul îți ies lucurile bine. Vorbim din perspectiva unui fotograf.

Aniela:Îți mulțumesc pentru interviu și pentru că ai acceptat să împarți cu noi câte puțin din povestea ta. Ce te rog doar să îmi dai câteva detalii despre cum te-ar putea contacta cei care sunt interesați de serviciile voastre și ce servicii oferiți mai exact.
SublimFoto.ro: Avem mai multe pachete pentru clienții noștri dar pachetul standard (filmare si fotografii) vine pe DVD-uri personalizate in 4 exemplare. Pentru alte detalii despre albume, fotomarturii, invitatii, etc, astept un mesaj la: SublimFotocarte@yahoo.com sau Facebook: Sublim Fotocarte iar pentru a vedea ceea ce știu să fac cel mai bine, vă aștept să accesați www.SublimFoto.ro

SublimFoto.ro poate fi echipa de care ai nevoie la nunta ta. Nu ezita să-i contactezi dacă îți dorești o filmare și fotografii de excepție. Pe lângă fotografii veți putea să optați și pentru un album fotocarte care să vă aducă aminte de frumoasele amintiri, care se pot petrece o singură dată în viață. Și merită! Merită să alegi corect ceea ce este mai bun pentru tine. Mai multe informații veți putea citi aici.

3539 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.