Ce rol au pentru mine acele suveniruri cu suflet de la Art&Craft

1 Reply

superbitatile mele

De când mă ştiu, mi-am iubit ţara pentru ceea ce a oferit ea, fără a mă lăsa supărată de felul în care unele lucruri nu au fost niciodată pe placul meu. Am iubit faptul că am cunoscut oameni frumoşi care fac lucruri frumoase pentru cei care ne vizitează şi pentru cei care iubesc arta cu adevărat. Mi-am dorit întotdeauna să le fac viaţa celor de lângă mine mai frumoasă printr-un cadou de la ei. Şi poate că nu am reuşit de fiecare dată, dar cu siguranţă atunci când am făcut-o, au fost mulţumiţi. Se vedea clar şi pe faţa lor.

ArtCraft-768x521

De ce i-am ales totuşi pe ei, nu o să rămână o enigmă. De când i-am cunoscut, nu am mers nicidecum pe puterea brandului, chiar dacă în toată lumea se ştie că îs cei mai buni, iar atunci când se vede pe un suvenir brandul, ştii din start că este de calitate, dar nu pentru asta sunt preferatele mele. Ci şi pentru preţuri. Au nişte preţuri extrem de accesibile tuturor şi în plus au autenticitate. Ştiu că suvenirurile sunt lucrurile pentru care oamenii ar da orice, doar să se bucure de ele. Aşa sunt eu. În orice ţară merg, nu fac decât să mă uit după chestii drăguţe pe care să le duc acasă celor dragi. Şi există de multe ori ocazii când chiar nu găsesc nimic interesant.

Ce rol au pentru mine aceste suveniruri?

În primul rând le iubesc pentru că sunt produse româneşti şi au o astfel de semnificaţie atât pentru mine cât şi pentru bunicii mei. Tare bucuroşi mai erau când el aduceam câte un suvenir când veneam acasă la ţară. Şi cred că nu e ăsta singurul rol… dar e un plus pentru mine că au produse româneşti de calitate şi autentice. Povestea lor a luat naştere în 2003, atunci au deschis primul magazin pe aeroportul Henri Coandă. Iar de-a lungul anilor şi-au mărit gamele de produse în aşa fel încât să ajungă la sufletul oricui, aşa cum au ajuns la al meu. Mai jos puteţi citi ceea ce oferă ei..

DSC_0098

s

Şi mult mai mult de atât, ei pun mare accent pe emoţie. Şi asta îmi place. Ce suvenir aş alege acum de la Art&Craft? Sincer, dacă ar trebui acum să aleg un suvenir plin de emoţie, aş alege o cutie de ciocolată de pe site-ul lor www.artandcraft.ro şi o ie românească aşa cum se poartă la noi. I le-aş dărui surioarei mele care iubeşte frumosul şi produsele autentice făcute cu simpatie, şi cred că ar fi cea mai fericită. Iar dacă cumva aş lucra în acest domeniu, mi-ar place să confecţionez nişte clame de păr şi cordeluţe cu iz românesc pentru cele ce vor să arate cu adevărat că sunt românce, atunci când îmbracă o ie adevărată.

bunica

Ar mai fi multe de zis despre ce înseamnă cu adevărat să dăruieşti suveniruri, să le alegi în funcţie de ceea ce le place oamenilor din jurul tău, dar consider că timpul este destul de scurt şi pe urmă nu m-aţi mai înţelege deloc. Aşa că, dacă vreţi să găsiţi suvenire autentice şi ie adevărate, vă recomand cu a mea căldură din suflet, acest magazin special.

Acest articol este scris pentru proba cu nr 2, din  competiţia Spring SuperBlog şi serveşte drept răspuns provocării care mi s-a dat!

3315 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 2. Suveniruri cu suflet

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.