3 stari prin care trecem atunci cand pierdem definitiv pe cineva drag

Comment

De interes public

De fiecare data cand pierdem pe cineva apropiat si stim ca nu-l vom mai revedea niciodata trecem printr-un amestec nebun de sentimente si trairi intense. Parca pana in acel moment nici nu stim macar ca sufletul nostru poate fi capabil de asemenea emotii amestecata cu atata durere si tristete. La Funerare Rainbow Dorobantu vedem astfel de oameni foarte des si suntem mereu preocupati sa livram cele mai bune servicii funerare pentru ca toti cei implicati afectiv in ceea ce se intampla sa nu sufere mai mult, ci din contra sa aibe pace si liniste.

Mourning People at Funeral with coffin

Exista foarte multe lucruri legate de sentimentele pe care o persoana le are atunci cand cineva apropiat moare. De asta cand vine vorba de servicii funerare de calitate, ne consideram foarte buni sa va putem ajuta. Stim cum sunt situatiile in sine. Dar oricat s-ar discuta despre acestea, nici nu stim ca suntem capabil sa trecem printr-o astfel de furtuna si la final sa supravietuim. E foarte greu, iar cu cat persoana care moare este mai apropiata de sufletul nostru, cu atat durerea este mai intensa.

Nu exista un numar determinat de emotii pe care le poti simti atunci cand pierzi o persoana draga. Poate fi vorba de negare, furie, depresie si in cele din urma acceptare. Pot exista de asemenea si alte emotii neasteptate si care ne pot produce un disconfort sporit.

1. Usurare. Daca v-ati confruntat cu multe griji si stres privind sanatatea unui membru al familiei, boala sau tratament puteti sa simtiti un sentiment de usurare atunci cand in cele din urma acesta isi da duhul si moare in pace. Usurarea aceasta va fi foarte rapid inlocuita de durere, dar pentru o perioada scurta de timp nu veti mai simti cum va apasa grijile.

2. Goliciune. In cazul in care ati pierdut un sot, parinte, bunic, copil sau coleg apropiat acum simtiti goliciune, ii simtiti lipsa. Rolul pe care persoana decedata l-a jucat in viata dumneavoastra nu mai exista dintr-o data. Iar dumneavoastra trebuie sa va obisnuitit cu acest lucru. Chiar daca jelim pierderea, s-ar putea sa ne intrebam daca cineva la un moment dat va mai putea umple acest gol.

3. Neajutorare. Cei mai multi dintre noi se bazeaza pe altcineva pentru a indeplini o varietate de roluri in viata noastra. Fara acel cineva viata noastra nu mai este la fel si ne putem simti usor neajutorati. Cine va conduce pe timpul noptii, cine ne va suna cand vom fi bolnavi, cine va plati facturile, cine va avea grija de lucruri, cine va gati? Chiar daca le ia ceva timp, multi oameni vor descoperi in curand ca pot sa se descurce singuri in continuare.

Servicii funerare pentru Bucuresti si imprejurimi la http://funerare-rainbow-dorobantu.ro/ sau sunati la 0753.30.40.50

2944 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Razvan Alex

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.