Service laptop Acer – Unde gasim ?

Comment

De interes public

Consideratii importante

Viteza procesorului se masoara in Mega (un milion) sau Giga (o mie de milioane), Hertz. De multe ori prescurtarea este MHz sau GHz. Aceste cifre pot fi utile pentru a face comparatii intre performantele oferite de laptopuri. Am putea spune ca majoritatea sarcinilor zilnice de lucru, cum ar fi editarea textelor, navigarea pe internet sau gestionarea emailurilor necesita performante medii. Dar programele intensive ca jocurile pe calculator au in general nevoie de o putere de procesare mai mare.

service

Un alt considerent important in ceea ce priveste performanta unui lapotp este desigur memoria. RAM-ul reprezinta zona in care ruleaza aplicatile si datele, unde sunt stocate. Iar daca laptopul dumneavoastra Acer are prea putina memorie este posibil sa se blocheze in anumite aplicatii solicitante. Cand veniti la service laptop acer cu o astfel de problema specialistii vor verifica daca laptopul are intr-adevar o defectiune tehnica sau daca pur si simplu este usor depasit si nu face fata aplicatiei pe care doriti sa o rulati. Cel mai bine este sa verificati cerintele minime de sistem si chiar cerintele recomandate pentru o anumita aplicatie sau pentru un anumit joc.

In acest caz la service laptop Acer, specialistii va pot indruma pentru upgradarea memoriei. Dar uneori acest lucru nu este posibil. Daca laptopul se blocheaza sau se inchide aleatoriu exista si situatii cand memoria este defecta. Daca memoria este formata din doua placuta ram, atunci este posibil ca doar una din cele doua sa fie defecta. La service laptop acer, specialistii vor verifica atent acest lucru folosind niste teste speciale pentru memorie. Memoria defecta se poate inlocui. Dumneavoastra ce probleme intampinati cu laptopul dumneavoastra Acer?

Despre Acer

Acer, care are sediu in Taipei, Taiwan, a luat nastere in 1976, sub numele de Multitech. In primii 30 de ani compania a crescut foarte mult, astfel ca azi ea este unui din liderii mondiali in fabricarea laptopurilor de calitate. Laptopurile Acer sunt printre cele mai vandute laptopuri din lume, mai ales in Europa de Vest. Sunt renumite pentru calitatea si fiabilitatea cu care sunt fabricate dar si pentru preturile competitive.

Dar laptopurile Acer nu sunt cele mai rezistente din piata asa ca de multe ori ele ajung in service laptop Acer la cativa ani dupa ce au fost produse. Avantajul este ca piesele de schimb pentru ele se gasesc relativ usor. In plus, avand experienta in service laptop Acer la onlaptop.ro noi stim deja care sunt punctele slabe ale laptopurilor semnate de acest brand, precum si cele mai bune solutii de redresare.

3376 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Razvan Alex

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.