Display laptop – cum il schimbati singur?

Comment

De interes public

Atunci cand va confruntati cu o problema legata de un display defect de laptop trebuie sa stiti ca puteti sa rezolvati situatia cu minim de efort. In loc sa apelati la un service de laptopuri, ati putea incerca sa va schimbati singur displayul. Aveti nevoie de ceva indemanare, de mare atentie si bineinteles de un display laptop nou. Sunt situatii si situatii. Intotdeauna insa e bine sa ai pe cineva, un service, un loc unde sa repari ceea ce se strica sau sa inlocuiti. Nu de alta, dar unele situatii o cer.laptop strong

Daca ecranul de la laptop s-a spart trebuie sa-l inlocuiti ca sa va puteti bucura de laptop in continuare, ca si pana acum. Cumparati un display laptop compabil de pe laptopstrong.ro si in continuare urmati cateva sfaturi pentru a vi-l monta singur. Pentru inceput va spunem ca aveti nevoie de o surubelnita sau o penseta ca sa desfaceti surubelele din jurul displayului.

 

Prima data ar trebui sa verificati ca displayul necesita inlocuire. In cazul in care laptopul a suferit un accident (a fost scapat din brate, ati varsat lichid pe el, este spart, are umbre sau pete de pixeli) este evident ca trebuie schimbat. Dar exista si situatii cand nu stii sigur daca displayul este de vina. In acest caz puteti solicia ajutorul unui specialist. Ideea este ca puteti avea impresia ca displayul laptopului este defect, dar problema sa fie de la placa video sau de la alta componenta.

Iata un mic truc pentru a verifica displayul de la laptop.

Luati un monitor si conectati-l la laptop. Mai departe veti seta afisarea pe monitor, in loc de laptop. Pentru acest lucru va trebuie un cablu VGA. Puteti incerca si cu televizorul daca laptopul pe care il aveti are iesire TV-out. In cazulin care imaginea afisata pe tv sau pe monitor este foarte buna si laptopul functioneaza perfect, atunci e clar: va trebuie un display laptop nou pentru ca displayul vechi sau panglica LVDS este defect(a).

Intrati pe laptopstrong.ro si alegeti displayul potrivit pentru laptopul dumneavoastra. La noi gasiti displayuri pentru orice marca si orice serie de laptop.

Dupa ce primiti displayul de laptop urmeaza sa-l montati. Pentru acest lucru trebuie sa identificati suruburile de pe rama. Acestea se afla in partile exterioare, in colturi si trebuie inlocuite. Este indicat sa incercati sa scoateti displayul cel vechi inainte sa va comandati un ecran nou. In acest mod puteti vedea daca exista si alte probleme ale displayului. In plus, puteti citi pe spatele displayului detalii suplimentare care va pot ajuta sa comandati piesa cea potrivita.

Pentru suport si consultanta in alegerea unui display laptop potrivit sunati-ne la 0768.335.533 / 0754.588.341

2874 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Razvan Alex

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.