Vile mamaia nord- beneficii si preturi informative

1 Reply

De interes public
mamaia nord

Tot mai multe persoane se intreaba daca merita sa investeasca in achizitionarea unei case de vacanta la mare. Cumpararea unei vile mamaia nord vine la pachet cu o multime de avantaje care ii tenteaza pe investitori dar si pe micii proprietati care isi doresc sa investeasca intr-o casa pe litoral unde sa poata merge ori de cate ori isi doresc. Achizitionarea unei vile mamaia nord reprezinta cu siguranta o parte importanta din visul oricarei familii care iubeste marea cu tot ceea ce inseamna ea: soare, distractie, relaxare, sanatate, inot, sport, buna dispozitie, priveliste impresionanta tot timpul anului.

Acum puteti sa va ganditi serios la achizitionarea unei vile mamaia nord pentru ca preturile sunt extrem de avantajoase raportandu-ne la beneficiile pe care le implica acest lucru:

- nu trebuie sa platiti chirie/ cazare de fiecare data cand mergeti la mare
– puteti inchiria sau oferi locuinta spre folosinta prietenilor si cunoscutilor care isi doresc sa viziteze marea
– puteti lasa in vila mamaia nord jucariile copiilor (de exterior sau interior) fara grija de a impacheta de fiecare data cand vreti sa mergeti la mare sau sa va intoarceti acasa
– exista sanse mari sa gasiti chiriasi in anumite perioade ale anului astfel ca puteti sa recuperati o parte din costurile si cheltuielile de intretinere/ rata la banca
– exista sanse mari ca valoarea vilei mamaia nord sa creasca in scurt timp pentru ca tot mai multe persoane isi permit sa cumpere o casa de vacanta pe litoral si tot mai multe persoane constientizeaza cat de avantajos este sa ai o casa personala direct la mare – acest lucru inseamna ca nu exista riscul sa pierdeti bani investind intr-o astfel de proprietate (achizitionarea unei vile mamaia nord) mai ales daca o puteti cumpara fara imprumut bancar.

Puteti plati ipoteca pentru achizitionarea unei vile mamaia nord?

Pentru a cumpara o casa de vacanta la mare trebuie sa aveti un venit bun si capacitatea de a plati ipoteca. Cele mai multe persoane care opteaza pentru achizitionarea unei vile mamaia nord au venituri mari si sigure, ceea ce le asigura capacitatea de plata. Oricum daca veti dori sa achizitionati o vila prin credit bancar va trebui sa demonstrati scriptic ca puteti plati ipoteca din veniturile proprii.

Cat costa achizitionarea unei vile mamaia nord?

Vilele mamaia nord au preturi incepand de la 110 000 euro si pana la 295 000 euro. Pentru 110 000 euro puteti achizitiona vile mamaia nord compartimentate in 5 camere si amplasate pe un teren de 279 mp. O astfel de vila construita finalizata in 2010 din Mamaia Sat vine complet mobilata si utilata, dotata cu centrala proprie de gaze, doua terase, foisor, sistem de alarma si locuri de parcare direct in curte. Terenul si vila sunt imprejmuite de gard din fier forjat. La 110 000 euro deja vorbim despre vile mamaia nord de lux, cu compartimente decomandate si structura foarte rezistenta realizata din beton. Vila vine la pachet cu mai multe electrocasnice printre care masina de spalat, cuptor cu microunde, aragaz, hota, televizor si frigider. Practic imediat dupa achizitie poate fi folosita exact asa si nu trebuie sa cheltuiti suplimentar pentru alte facilitati si dotari.

Pentru mai multe oferte de vile mamaia nord vizitati cel mai mare portal imobiliar de ansambluri rezidentiale, apartamente si case din zona de nord a statiunii Mamaia – Constanta.

5649 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Razvan Alex

1 comment

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.