Inainte de a cumpara ecografe luati in considerare aceste lucruri

Comment

De interes public
ecografe

Din fericire pe piata echipamentelor medicale exista o multime de oportunitati asa ca aveti toate sansele sa gasiti ecograful potrivit nevoilor si bugetului dumneavoastra. De exemplu la Ultrasonic noi punem la dispozitia clientilor nostri atat ecografe alb negru cat si ecografe color, dar indiferent de model acestea sunt de cea mai buna calitate, branduite de Mindray si Ultrasonix.

Desigur este foarte important sa lucrati cu o firma de incredere pe parcursul procesului de achizitie care ar trebui sa includa:

– prospectarea pietei
– verificarea preturilor si eventual comparatii de pret
– verificarea specificatiilor diferitelor ecografe
– modul in care anumite ecografe raspund nevoilor dumneavoastra de lucru
– aplicatiile pentru care va fi folosit ecograful
– primirea detaliilor pentru nelamuririle legate de functionarea si specificatiile ecografelor
– suport in alegerea unui ecograf potrivit

Deci, de unde sa incepeti?

1. Bugetul pentru ecografe.

Cand incepeti sa cautati ecografe ar trebui in primul rand sa luati in considerare bugetul pe care il aveti la dispozitie. De obicei cam asa incepe orice proces de achizitie pentru un echipament medical. Ultrasonic este firma de ecografe de la care puteti achizitiona aceste echipamente chiar si in leasing. In plus puteti solicita o oferta de buy-back. Incercam pe cat posibil sa oferim flexibilitate clientilor nostri in ceea ce priveste metoda de plata pentru ecografele dorite. Nu este un secret faptul ca ecografele ca si alte echipamente medicale au costuri foarte mari, motiv pentru care posibilitatea de a le achizitiona in leasing vine ca o oportunitate importanta. E ca si cum ati cumpara o masina. Daca veti alege metoda prin leasing, veti plati esalonat, in fiecare luna. Aceasta practica este benefica pentru clinicile mici mai mici care isi permit mai greu sa plateasca integral contravaloarea unui ecograf. La fel, daca aveti nevoie de mai multe ecografe in clinica probabil ca cea mai buna solutie pentru dumneavoastra ar fi sa le achizitionati in sistem de leasing.

2. Cum veti folosi ecografele?

Identificati aplicatiile specifice:
Acest aspect este adesea mult mai important in cadrul procesului decizional decat bugetul in sine. Cu toate acestea, ne-am referit initial la buget pentru ca cele mai multe persoane tind sa-si inceapa cautarile de la pretul echipamentelor. Dar acest lucru nu este intotdeauna relevant pentru ca atunci cand cumparati un ecograf trebuie sa stiti clar pentru ce urmeaza sa-l folositi. Nu toate ecografele sunt construite la fel. Daca prietenul dumneavoastra Doctorul X din capul strazii foloseste un anumit ecograf si este multumit de imaginea redata, asta nu inseamna ca acelasi ecograf va putea fi folosit cu succes intr-o sectie de cardiologie. De aceea, este important sa luati in considerare aplicatiile ecografelor. Ganditi-va exact la nevoile dumneavoastra specifice, in ce domeniu medica lucrati si pentru ce sectie va trebuie ecograful. Veti folosi ecograful in sectia de cardiologie, in cea de obstetrica si ginecologie, la urologie, pentru managementul si controlul durerii, pentru probleme vasculare sau pentru uz general?

3. Functii ale ecografelor.

Care sunt caracteristicile unui ecograf de care aveti neaparat nevoie? Puteti identifica usor aceste caracteristici daca veti pleca de la punctul anterior, adica de la aplicatie. Pur si simplu ganditi-va care sunt acele functii care v-ar fi cu adevarat utile in lucrul pe care il desfasurati pentru tratarea pacientilor din sectia dorita. Astfel de functii si caracteristici pot include: imagistica 3D/4D, redarea live a fetei fatului, elastrografie, Speckle Reduction Imaging, Spatial Compound Imaging si lista poate continua.

Concluzie

Multe din aceste puncte (mai ales in ceea ce priveste functiile si caracteristicile ecografelor) pot crea confuzie pentru cei care trebuie sa se decida asupra unui ecograf. De aceea consideram ca rolul agentului de vanzari in tot acest proces decizional este extrem de important. Si de aceea la Ultrasonic echipa noastra de reprezentanti de vanzari este activa si foarte bine pregatita. Sunati-ne la 021 320 10 55 | 0722 300 458 pentru orice intrebari legate de alegerea ecografului dorit.

3907 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Razvan Alex

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.