De ce ma joc jocuri de gatit prajituri?

Comment

De interes public

Mi-a plăcut de mică să mă joc pe calculator, dar între timp am evoluat atât de mult ca oameni încât jocurile au devenit mai populare și mai îndrăgite ca ciocolata, cel puțin pentru mine. Nu îmi plac jocurile care obosesc ochii, îmi plac jocurile din care am ceva de învățat, iar eu fac asta pentru că mă ajută să-mi relaxez întregul corp. De ceva timp am început să mă cert și cu fiul, dar și cu fiica mea. Ne certăm din cauza laptop-ului și din cauza faptului că ei nu mă lasă deloc să mă joc jocurile le gătit îndrăgite.

Poate o să mă credeți sau poate nu, dar eu am învățat să fac prăjituri și să fac ca decorațiile să arate bine pe prăjitură din cauza acestor jocuri. Ele m-au învățat să fiu mai creativă și de asta nu-mi convine ca ai mei copii să-mi interzică accesul la jocuri. M-am obișnuit cu ele și cred că sunt ca un mic drog. Le am în sânge, iubesc să văd prăjituri roz, prăjituri albastre, pentru că acolo undeva, eu sper că voi reuși să găsesc secretul. Chiar dacă e un joc și probabil copiii mei ar fi avut dreptate, că așa ziceți voi, vreau să vă spun că acum și ei se joacă.

Cred că i-am făcut curioși. Poate se și întrebau… ” Oare de ce se joacă mama jocuri de gatit prajituri” ? Și au găsit răspunsul. Pentru că e funny, pentru că prăjiturile roz sunt frumoase și găsești multe chestii drăguțe de a-ți pune talentul în mișcare. Ce poate fi mai drăguț să vezi cu ochii liberi cum creativitatea se adeverește a fi o capodoperă? Au văzut de ce mă jucam acele jocuri și acum se joacă și ei. Fiu-meu se joacă jocuri bowling, iar fetița mea a început să urle prin toată casa că i-a ieșit un tort plin cu cireșe pe care l-a aranjat doar ea.

Poate nu e normal ca o mamă să stea să se joace în locul copilului ei, dar acum ne jucăm împreună, eu pregătesc blaturile și ea îmi bate frișca. Se pare că învățăm amândouă câte ceva de la astfel de jocuri. Dacă vreți distracție, creativitate, optimism și un profesor bun la gătit prăjituri, jucați-vă și voi. N-aveți nimic de pierdut. Dimpotrivă, vă regăsiți pe voi, pentru că în fiecare om există câte-o parte în care încă este copil. Play the game!

2978 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.