E greu să fii şoferiţă, dar e şi mai greu să vezi că maşina te lasă fără baterie auto

13 Replies

Corason

Nu ştiu ce faceţi voi atunci când aveţi o problemă cu maşina. Dar ştiu că eu ca şi femeie şofer, încep să mă isterizez şi să o iau razna atunci când mi se întâmplă ca maşina să mă lase în drum. Am păţit-o de câteva ori, iar costurile au fost costisitoare pe bune, fără vrăjeală. Mi s-a întâmplat să merg cu maşina la un drum lung, să ştiu că de acasă toate lucrurile sunt bune şi să rămân pe jos. Şi încă ceva, e foarte nasol să găseşti oameni să o împingi. Ce-i de făcut? Pe moment ce te afli într-o astfel de situaţie, nu ştii ce altceva să faci decât să cauţi online o maşină ce tractează care să îţi facă maşina şi să o ducă la un service apropiat, care bineînţeles, eu având un Ford Galaxy, fiind primul proprietar şi ea reparându-se doar la un singur service ce reprezintă Ford-ul, nu vreau să vă spun ce mi s-a întâmplat. Am plătit o grămadă de bani pentru că maşina mea s-a lăsat purtată de val şi bateria s-a dus pe apa sâmbetei…

M-am săturat. Deja era a două oară când mi se strica alternatorul şi nu aveam încotro decât să schimb şi bateria. Până când un prieten, mi-a zis că singura soluţie ar fi fost ca atunci când mai am probleme să am tot timpul la îndemână numărul unui membru din familie care să vină după mine şi să mă ducă din nou acasă. Credeţi voi că eu m-am lăsat cu una două? Eu m-am gândit că ar fi ideal şi să am prin zonă unul dintre acele magazine auto de baterii care să mă ajute în caz de urgenţe… Doar că vedeţi voi, pe unde m-a lăsat naibii pe mine maşina mea, nu era niciunul prin zonă. Pe lângă asta, bordul este electronic. Când a vrut un prieten dimineaţa, înainte să mă duc la muncă… să îmi încarce bateria ca să pornească, a făcut buuum! De ce ? Păi era baterie cu şmecherie. Din câte am înţeles prietenul în cauză a pus firele invers şi a ars ambele baterii. Nu ştiu exact ce şi cum s-a produs. Aşa că am zis că ar fi mai bine să o las baltă şi să caut pe net pe cineva care chiar ştie să se ocupe de maşina mea.

Aşa i-am găsit eu pe cei de bateriiauto.net! Am căutat baterii auto cu montaj la domiciliu  pe google şi am dat de ei. Mi s-au părut cumsecade şi am decis să le acord încredere pentru că am văzut şi mărturiile celorlalţi clienţi. Pe mine m-au convins atât din asta dar şi după ce i-am întâlnit. Ce-am făcut? A fost simplu! Şi mă bucur şi în ziua de azi că i-am găsit. Altfel aş fi fost vai de capul şi de mama mea. Şi femeie, şi proastă, şi fără cunoştinţe în a le bateriilor şi în ale alternatoarelor. Vă daţi seama? Cum aş fi putut eu să reuşesc fără ei? Nu aş fi putut!

Au venit la mine acasă şi să ştiţi că astfel m-am scutit de cheltuielile în plus de tractare, de baterii auto cumpărate aiurea, de la magazine pentru care apoi trebuia să mă duc la tata în praznic şi să primesc diferite acte cum că maşina e ok, ştampile şi aiureli. M-a scutit atât de bateria veche, că au luat-o ei, şi de ordinarele de service-uri care nu sunt în stare să facă o programare atunci când aveam nevoie.. dar şi de foarte, foarte mulţi bani aruncaţi în vânt. Online am ales una dintre acele baterii auto Bosch pentru că la Ford tot asta am avut înainte să îmi dea de la service-uri doar baterii de nimic, şi site-ul lor online mi s-a părut magnific. M-au scutit de multe, dar pentru că timpul este destul de scurt, nu-mi rămâne altceva de făcut decât să vă îndemn ca atunci când aveţi nevoie să apelaţi cu încredere la dânşii. Clienţii îi recomandă, eu îi recomand, maşina mea merge şi nu mai sunt nevoită să mă crizez şi să rămân săracă! Da, datorită lor maşina îmi funcţionează şi alternatorul nu se mai arde.

sas

Au venit la mine la domiciliu exact cu baterie pe care au considerat-o chiar şi ei potrivită, mi-au montat-o, şi mi-au făcut în plus şi măsurătorile de garanţie de care vă spuneam puţin mai sus. Şi nu a mai trebuit să merg la vreun service să mi se valideze bateria. Am fost atât de mulţumită de serviciile lor că am strigat în sfârşit [ Ave Maria] mai ales că n-am plătit deloc mult şi au preţuri pentru un buzunar modest.  Şi da, eu prefer varianta modernă faţă de cea clasică. Mulţumesc echipa Bateriiauto.net pentru seriozitatea de care aţi dat dovadă şi promit că rămân datoare… că v-am promis că fac o filmare cum scot maşina din parcare.  Pentru că acum maşina porneşte…  Şi da, acum iubesc să fiu şoferiţă!

Acest articol participă în cadrul competiţiei Superblog2015 pentru proba cu numărul 17.

10148 Total Views 3 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

13 comments

  1. Daniela Havarneanu

    Cred ca nu m-a distrat mai mult vreo alta proba din SB-ul de anul asta, precum cea cu bateriile auto. Poate pentru ca reprezentam majoritatea în SB, sau pentru ca este amuzant sa citesti despre peripetiile femeilor cu masinile… Cred ca toate am avut destule, asa ca am putea povesti la nesfârsit! Succes, Aniela! Dragut articol si util tuturor.

    1. User Aniela Deby Post author

      Mie mi-a placut mult proba, mai ales ca am invatat ceva din ea. Acum nu mai trebuie sa stau cu griji si cu inima jumate daca de exemplu raman cu masina in mijlocul drumului din cauza bateriei. Ma dau jos, o imping si sun sa mi se aduce baterie :)) Mnoh, ce sa iti doresti mai mult decat baterie buna, sanatate si motorina?:)) Ah da, bani…

  2. Serj

    Ma bucur ca pot comanda acum mai usor baterie pentru masina. Am ramas o data in “pana de idei” si pana am gasit o baterie noua era sa uit cum se conduce. Multumesc pentru recomandare, sper sa aiba baterii bune pe site si pentru masinuta mea antica si de demult. :))

    1. User Aniela Deby Post author

      Fii fara grija! Ca au baterii bune, crede-ma. Acum conteaza si tu ce vrei. Eu iti recomand montajul la domiciuliu, asta in cazul in care vrei sa si folosesti masina dupa, ca daca o duci in service o mai folosesti cateva zile… ioc :)

  3. Corina Daria-Deea

    :)) Parca te vad impingand masina. Hahaha. Amuzant articolul cu sfaturi utile. N-am stiut ca tehnologia asta o iventat si oameni care sa vina acasa sa monteze bateria. Am intrat pe site si am vazut ca au preturi bune. Cand am o problema cu masina stiu unde sa apelez in materie de baterii. Pe mine insa ma bucura ca ti-ai rezolvat tu problema.

    1. User Aniela Deby Post author

      Mi-am rezolvat-o. Ave Maria ca asa zic eu cand trec peste greutati :) Nu-ti fa griji pentru mine, sanatate am, bani in buzunar mi-au ramas, masina merge, fizic sunt bine :D

  4. Edx Nini

    Cred ca cel mai nasol moment e sa vezi ca ramai fara lumini, si mai mare durere , sa nu mai poti porni deloc…foarte iritant dar adevarat, avem scăpare acum cu cei de pe online…degeaba te duci sa cumperi baterie de capul tau daca nu stii cati amperi folosește mașina ta, pt ca ti se poate intampla sa cumperi una nepotrivita mașinii pe care o conduci !am pățit-o si stiu cum e…dar o doua oara nu s-a mai întâmplat !

    1. User Aniela Deby Post author

      Vezi? Ce bine ca exista internet! Imi pare rau ca a trebuit si tu s-o patesti, uneori in viata asta ne face sa ne gandim cum sa gasim solutii. Dar de multe ori, nu stim ca solutiile sunt chiar in mana noastra, in telefoanele noastre performante, si da, de multe ori problemele se pot rezolva cu o singura cautare in google. Multumesc de comentariu! O seara frumoasa.

  5. Pingback: SuperBlog | Proba 17. Punem lumea în mișcare. În fiecare zi.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.