Cât de fericită sunt atunci când primesc o floare

3 Replies

superbitatile mele

Florile din viaţa mea n-au fost multe dar nici una. Am trăit şi am primit trandafiri frumoşi şi veseli, de la oameni extraordinari, şi nu sunt ahtiată după cadouri cu mulţi bani. Iubesc să primesc o floare, ce pentru mine arată cât de mult contez, care îmi schimbă starea şi mă ajută să avansez. Să avansez în emoţii multe şi căldura florilor ce le primesc şi să mă bucur de a lor miros, mulţumindu-le celor ce mi le dăruiesc. Da, iubesc atât trandafirii simpli cât şi acei trandafiri la cutie care m-au surprins de fiecare dată când i-am primit.

trandafiri-roz-la-cutie-YXVDP

N-am primit foarte multe flori în viaţă, dar mă pot lăuda măcar că am trimis. Cred în basme şi poveşti frumoase de dragoste, dar actualul meu bărbat nu a venit cu un trandafir la prima întâlnire. Şi putea. Dar s-a scos. Mi-a cumpărat un suc, şi am devenit prieteni. Cel puţin cred că aşa îşi zicea el lui. Lucrurile însă pentru mine erau altfel. Îmi doream ca cel pe care îl iubesc să-mi trimită măcar de ziua mea un cos cu flori ca să mă bucur şi eu de ele. Să mă bucur că s-a gândit la mine, că şi eu contez şi să mă simt iubită, în vremurile când sacrificiile pentru familie sunt din ce în ce mai dese.. Noi, femeile, ne sacrificăm pentru casă, poate luna asta nu ne luăm o bluză ca să avem ce pune bărbaţilor pe masă sau copiilor. Dar o floare merităm! 

cos-cu-11-trandafiri-rosii-f3Huy

Cum mă simt atunci când primesc trandafiri?

Vorbele despre felul cum mă simt ar fi în vânt, pentru că sincer mi-ar fi plăcut să mă filmez şi să vă arăt de fapt cât de mult se poate bucura o soţie, o mamă, o prietenă, o iubită, de momentul acela când primeşte măcar o singură floare. Ştiu că atunci când primesc flori mă consider una dintre cele mai împlinite femei şi consider că florile sunt o comoară. Îmi plac trandafirii pentru că se păstrează uşor şi un timp îndelung.

Ce-am făcut eu?

Dacă pe bărbat nu am reuşit să îl educ să îmi aducă flori mai des, am reuşit măcar să-mi fac băiatul ca atunci când e vorba de cadouri pe lângă flori să aleagă şi o ciocolată. Să facă totul simplu, din dragoste pentru cei ce primesc cadoul şi să nu aştepte nimic în schimb. Pe lângă sentimentul de satisfacţie se va putea vedea uşor licărirea sclipirilor din ochii celor dragi. Cel puţin în ai mei se văd.

buchet-din-35-de-trandafiri-galbeni-YqOLx

L-am învăţat că nu trebuie să facă eforturi financiare, că nu trebuie să meargă în piaţă şi să îşi consume timpul. L-am învăţat că există flori frumoase şi într-o florărie online precum www.buchetetrandifiri.ro şi preţurile sunt destul de modeste. L-am învăţat că pentru un singur click şi câţiva lei poate face viaţa cuiva mai uşoară şi mai plăcută, dar nu ma uitat să îl învăţ că eu, ca şi mamă… aştept atunci când îşi face timp, să-mi trimită o floare la uşă, şi aşa ştiu că copilul îmi e bine.

buchet-din-35-de-trandafiri-rosii-VjY8b

Viaţa la Bucureşti nu e una cu roz şi floricele, dar atunci când copilul îţi pleacă la Cluj, nu-ţi rămân în suflet decât inocenţa, copilăria şi florile pe care ţi le trimite sau cadourile primite de la el. Eu am primit, din câte ştiu www.buchetetrandafiri.ro preia comenzile online, adică copilul meu comandă florile şi ei vin şi mi le aduc în maxim 2-4 ore de la primirea comenzii. De asta apreciez eu o florărie online. Şi consider că nu l-am învăţat degeaba ce l-am învăţat.

buchet-din-101-de-trandafiri-rosii-1yBt9

Şi-acum le dedic o poezie celor de la florărie, ce mă face fericite cu fiecare floare primită!

Buchet de trandafiri de la copil am primit,
Şi uneori când îşi aduce aminte, şi ciocolită prin florărie online îmi trimite.
E ceva de apreciat, dar meritul e al meu, că eu mi l-am învăţat.
Faceţi şi voi la fel mămici, cu ai voştri pitici.

Chiar dacă soţul trandafiri mulţi nu prea mi-a oferit,
Am copil ce compensează, când vine vorba de cadouri de primit.
El dă o comandă la www.buchetetrandafiri.ro, şi mi se livrează în câteva ore,
Trandafiri frumoşi, coloraţi şi adevăraţi, aranjaţi într-un coş.

BucheteTrandafiri-300x209

Asta numesc eu promptitudine şi sentimente,
Când florăria online nu livrează doar coşuleţe,
Livrează 101 trandafiri, ca şi la ziua mea,
Şi îmi inseninează ziua încât nu-mi mai trebuie altceva.

Iubesc această florărie online din Bucureşti,
Iubesc trandafirii şi cadourile,
Dar ce iubesc pe lume cel mai mult, este El!
Copilul meu ce îmi trimite flori mereu!

Articol înscris în cadrul competiţiei SuperBlog2015, pentru proba cu numărul 18.

6862 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

3 comments

  1. Corina Daria-Deea

    Cred ca asa ar trebui sa faca toate mamele. Daca nu reusesc sa primeasca cadouri de la sotii lor, sa primeasca macar de la copii. Buna ideea. Si mai buna e chestia asta cu comandatul online a florilor si sa le trimiti la cei dragi. Poate o pun in practica de Craciun daca nu ajung acasa!

  2. Pingback: SuperBlog | Proba 18. Zâmbete la buchet

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.