Cum puteți trata o hernie de disc

Comment

Corason

Știu că majoritatea oamenilor atunci când au o durere, apelează imediat la medic și la tratamentul pe care îl recomandă acesta. Însă de multe ori soluția nu este a te îmbuiba cu medicamente și poate că ar fi o soluție bună un tratament mai diferit. Dacă înainte nu exista posibilitatea de a trata o hernie de disc decât printr-o operație….. acum o hernie de disc se poate trata prin chiropractică. Şi nu e deloc periculos, pentru că şi chiroterapia se face cu cap şi cu oameni care îşi respectă şi fac această meserie cu drag.

hernie de disc.jpg

Cum se tratează o hernie de disc prin chiropractică?

Tratamentul herniei de disc se efectuează conform unor obiective. Prima dată se înlătură durerea și apoi începe lupta împotriva contracturii musculare. Din obiectivele unui astfel de tratament stă la bază: încetarea tulburărilor senzitive la nivelul membrelor prin care trece nervul afectat. ( Parestezii, amorțeli, etc.) Iar după toate acestea, pentru că vă asigurăr că nu vă va mai durea nimic, veți putea să reveniți la activitățile voastre de zi cu zi.

Ce este chiropractica?

“Chiropractica (numită şi chiroterapie) este utilizată pentru remedierea deficienţelor şi blocajelor legate de sistemele osos, muscular şi nervos. Are drept scop ajustarea vertebrelor, combaterea blocajelor şi restabilirea echilibrului fiziologic. De asemenea, contribuie la corectarea tulburărilor biomecanice care afectează poziţia corpului, mobilitatea, circulaţia sangvină şi tonusul muscular şi la reducerea durerilor cauzate de o inflamaţie provocată de o mişcare repetată. Fondatorul chiropracticii este David Palmer care, în 1895, a reuşit să-i redea unei persoane auzul prin corecţia vertebrelor cervicale. Denumirea tehnicii vine de la cuvântul grecesc chiros (mână). Tehnica reprezintă manipularea articulaţiilor şi vertebrelor cu ajutorul mâinilor ca acestea să poată reveni în spaţiile lor articulare.” susţine csid.ro! Tratamentul pentru hernie de disc presupune 8-10 şedinţe. Şi poate fi tratat chiar şi sub formă acută.

hernie de disc.jpg

Cum am aflat despre chiropractică?

Colega mea avut săptămâna trecută mai multe afecţiuni care trebuiau tratate. Şi pentru că eu m-am simţit cam bolnavă în ultimul timp, m-am dus la medic. Mi-a zis că am hernie de disc şi că trebuie neapărat să mă operez. Eu nici nu m-am gândit la operaţie de la anii ăştia, pentru că sunt destul de tânără. Mi-am dorit să trec cumva printr-un fel de terapie complementară şi n-am vrut să aleg kinetoterapia pentru că am mers pe exemplul colegei mele. Ea s-a simţit bine cu spondiloza după tratament şi aşa mi-am zis să încerc şi eu.

 Dacă tot m-am decis să nu fac nicio operaţie, am mers de îndată la Centrul de manipulări osteoarticulare- Chiromed. Aflat pe strada Aleea Tarniţa.nr7, Ap.1, Cluj-Napoca, şi am început tratamentul pentru care a trebuit să rămân în Cluj la părinţi. Am făcut câte 2 şedinţe pe săptămână şi când m-am reîntorsc la medicul ce mi-a recomandat să mă operez, nu i-a venit să creadă că nu mai am nicio durere. Chiar sunt bine şi medicii respectivi sunt nişte profesionişti deosebiţi.

hernie de disc

Pentru cei interesaţi de un tratament prin chiropractică (chiroterapie)

Pentru cei interesaţi, vă recomand să accesaţi www.chiromed.ro, chiropractica nu tratează doar o hernie de disc, ci tratează afecţiuni precum: spondiloză, lombosciatică, cervicobrahialgia, subluxaţia, lombalgia şi multe altele.  Programul este de luni până vineri de la 12:00-20:00. Pentru programări, vă rog să sunaţi la: 0770296601 sau 0771024163. Vă pot garanta că veţi fi la fel de mulţumiţi ca şi mine!

2148 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.