M-a făcut fericită un implant dentar

Comment

De interes public

În ziua de astăzi, ştiu că majoritatea dintre noi avem probleme dentare. Şi dacă se întâmplă cumva să ni se rupă un dinte, exagerăm, urlăm şi ne dăm cu capul de pereţi… fără să ştim de fapt că există atâtea soluţii. Eu am păţit-o. După ce am rămas ştirbă şi mă simţeam ca Betty cea urâtă, am ajuns la concluzia că oricât ar costa un implant dentar, trebuie neapărat să îl obţin. Nu pot să nu vreau să mă simt frumoasă, în plus nu ştiu dacă aş fi acceptat să trăiesc aşa pentru mult timp. Aşa că de la ultima mea vizită în Bucureşti, m-am ales cu un implant dentar.

implant dentar 2

Nu am avut nevoie de o punte dentara, pentru că eu aveam toţi dinţii ok, în afară de unul. Deci s-a putut crea legătura între ei. Odată ce am ajuns pe  str. Boisoara, nr 10-12, sector 6, Bucuresti (la 200m de Maternitatea Giulesti), la Clinica Dental Praxis, parcă am mai scăpat de stres. Nu mă gândeam decât dacă mă va durea, dacă voi fi anesteziată şi speram din tot sufletul ca oamenii ăia să fie profesionişti. M-am înşelat în privinţa asta, acum cred că nici nu ar fi trebuit să mă stresez. Dar aşa e omul. Ca să îmi facă un implant dentar  a fost nevoie să mă anestezieze şi să îmi facă o gaură în gingie să îmi poată pune rădăcina artificială.

dental praxis

Asta este implantul dentar. O rădăcină artificială care se pune în ţesutul osos sau al mandibulei. Eu am ales să îmi fac un implant dentar pentru că ştiam din documentarea dinainte de a-mi alege cabinetul că e foarte stabil. Adică sunt slabe şansele să nu-mi ofere rezistenţă şi stabilitate 100%. Pe lângă asta, în momentul când am făcut implantul dentar, mi-am dorit să am un aspect natural, să nu se observe dacă zâmbesc că e implant. Şi chiar nu se observă, credeţi-mă! Pentru mine implantul dentar înseamnă mai mult decât un dinte. Nu mai râde nimeni de mine şi mă simt din nou frumoasă. Ceea ce vrea de fapt orice om din lumea asta. Să fie şi să se simtă frumos cu el însuşi. Şi încă un avantaj pe care consider că l-am obţinut odată cu acest implant dentar, a fost că nu mi se vor atrofia muşchii. Şi contează!

Ce mi-a plăcut la Clinica Dental Praxis?

Ei sunt o echipă de medici profesionişti. Nici nu încape îndoiala de asta. Însă mi-a plăcut că atunci când am cerut informaţii despre ce înseamnă o punte dentara, oamenii au fost deschişi, m-au făcut să mă simt în largul meu şi mi-au explicat la ce foloseşte.  Iar răspunsul lor a fost următorul: “Puntea dentara este o lucrare protetica fixa realizata pentru substituirea unui dinte sau a mai multor dinti ce lipsesc sau sunt deteriorati, in scopul restituirii pacientilor edentati partial, functionalitatea si estetica dentara” în cazul meu nu a fost nevoie, dar eram curioasă să ştiu la ce foloseşte şi medicii aceştia mi-au dovedit că ştiu despre ce vorbesc şi mai ales, ştiu să facă meseria pe care şi-au ales-o.

punte dentara

Preţurile practicate de ei aduc un plus de valoare României. Sunt umane. Nu sunt exagerate şi eu am prins chiar şi o reducere. Posibil să o prindeţi şi voi dacă mai e de actualitate când veţi avea nevoie de un implant. Preţurile se pot vedea în imaginea de mai jos, iar unele cabinete vreau să vă spun că mi-au cerut chiar şi 900 de euro pe un implant dentar. Deci nici nu pot să fac comparaţie între preţurile lor impecabile vs alte preţuri ale altor cabinete de stomatologie din Bucureşti.

implant dentar

Cum mă simt după implantul pe care mi l-am făcut

Simt ca şi cum am înviat. Oamenii mă privesc diferit pe stradă şi pot să rânjesc conserva cât îmi pofteşte inima. Nu mai sunt ştirbă. Asta e ceea ce contează şi chiar sunt o femeie frumoasă cu toţi dinţii în gură. Când ai toţi dinţii din gură frumoşi şi aranjaţi ca la carte, e ca şi cum ai obţinut fericirea. Aşa că eu mă declar o femeie fericită şi cu o dantură de invidiat.

implant dentar

Vă recomand şi vouă serviciile Clinicii Dental Praxis şi dacă vreţi mai multe detalii, accesaţi (www.clinica-dentalpraxis.ro), sunt sigură că veţi fi mulţumiţi, iar un implant dentar şi o punte dentară, poate să vină în ajutorul vostru dacă vă doriţi o dantură impecabil de frumoasă.

2573 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.