Idei de decorare a pereților din dormitor. Iată cât de inspirat poți fi!

Comment

De interes public

Te-ai mutat în sfârșit la casa ta ori ai ajuns în afara țării și ți-ai găsit o căsuță sau un apartament pe gustul tău. Dar, chiar dacă acea locuință este renovată, încăpătoare și cât se poate de ok ca locație, ca să te simți acasă tot este nevoie de o pată de personalitate în fiecare încăpere. Iar dacă bucătăria este deja echipată, băile sunt funcționale și arată bine, nu mai rămâne decât să te apuci de dat culoare, de aranjat și de mobilat după bunul plac. Iar dacă mai ai și un partener care să te ajute cu asta, atunci este și mai bine.

idei decorare dormitor

Dar dacă sufrageria și holul le poți lăsa pe mai încolo, dormitorul rămâne încăperea esențială pentru o ședere plăcută și odihnitoare. Așa că de ce să nu începi de la el aranjarea și decorarea casei? Pentru cei fără un pic de creativitate, dar și pentru cei mai îndrăzneți și imaginativi, există câteva idei de decorare a pereților din dormitor, pentru un rezultat uimitor, relaxant și estetic. Cu mobila te descurci tu, de asemenea și cu textilele ce vor da căldură și farmec dormitorului, dar cu pereții ce ai de gând să faci?

Eu îți spun ce idei de decorare a acestora am și rămâne ca tu să alegi de aici dacă îți place ceva iar dacă nu să vii cu alte sugestii, ca să văd și eu ce alte minuni pot înfrumuseța pereții dormitorului:

• Oglinzi mari sau în diferite forme, pe pereții laterali ori deasupra patului

• Tablouri sau postere old-school pentru un aer retro

•Spoturi sau candelabre romantice pe tavan

• Perdele și draperii asortate la geamuri. Pat cu baldachin

• Etajere suspendate cu cărți sau flori aranjate pe ele

• Asorteu perfect al lenjeriei de pat, al perdelelor și al culorii pereților. Poate fi vorba și de un model geometric pe peretele de deasupra patului

• Tapet vintage pe pereți. De asemenea, merge mână în mână cu restul textilelor de prin dormitor, dar și cu mobila și decorațiunile

• Optează pentru lampioane chinezești în nuanțe și modele diverse pentru iluminarea camerei Aceste idei de decorare a pereților din dormitor sunt o parte dintre cele ce m-au inspirat pe mine dintotdeauna iar rezultatul final al oricărui tip de aranjament din această listă oferă garantat un look estetic, relaxant și intim camerei de dormit.

2835 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.