Parere despre barbati si parfumuri

Comment

Fără categorie

Nu îmi plac bărbaţii care îşi dau cu 2 kg de parfum, îmi plac parfumurile finuţe dar tari, rezistente, nu să dispară mirosul după o oră, că aşa nu mai are niciun rost să te mai parfumezi, nu?

Ştiu multă lume care îşi permite să îşi cumpere un parfum de calitate, dar nu se rezumă decat la parfumuri ieftine , cu un miros de 2 ore maxim, deci.. eu cred că nu are niciun rost să te  mai parfumezi.

Cu puţin timp în urmă, am dat de nişte parfumuri care îşi păstrează mirosul timp îndelungat, cel puţin eu am făcut baie şi m-am frecat pe gât cât am putut de bine , iar când am ieşit de la baie mirosul încă persista.

Nu ştiu, eu mereu am fost înnebunită după parfumuri, mi-a plăcut să miros bine, îmi place să miros bine şi îmi place să văd că lumea din jurul meu miroase a parfum ci nu a transpiraţie. Mai ştiu eu persoane care se dau cu parfum , după ce au transpirat. Mi se pare tare nasol..

Cum e totuşi să ai un parfum bun , ieftin, şi care să persiste 24 de ore neîntrerupt? Eu zic că e genial, ştiţi de ce? Pentru că acest vis mi-a fost îndeplinit. Sunt mândră că miros bine, să ştiţi.

Nu uita că un parfum care miroase bine, original şi ieftin, contează!

1092 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.