Prin parfum mi-am cunoscut iubirea

2 Replies

superbitatile mele

L-am cunoscut pe El într-o parfumerie. Un om elegant, șarmant, zâmbăreț și parfumat. Un bărbat care te făcea să rămâi cu gura deschisă dar îți rămânea întipărită în suflet, privirea lui angelică. A fost pentru prima dată când eu am simțit exact ceea ce numesc unii „senzația unor parfumuri originale„. Nu-mi este rușine, nu mai întâlnisem încă niciun bărbat înainte de el, care să mă facă să mă uit atentă la toate detaliile.

Nu știam exact ce rol are El în parfumeria respectivă, dar eram interesată să aflu. Mă gândeam să-l întreb care este parfumul pe care îl folosește. Mi-ar fi plăcut și mie să am un bărbat care să miroasă așa.

Nu știam ce să fac mai exact. Am lăsat-o baltă și am plecat acasă. Odată ajungă acasă regretele și gândurile nu mă mai lăsau în pace. Mă gândeam la dragoste, mă gândeam la mirosul de mosc pe care l-a răspândit în jurul meu, am regretat multe ore că n-am avut tupeu să îl abordez, eu în schimb eram o fată timidă, față de acum, eram o tipă care nu era băgăcioasă, mai ales în lucrurile pe care nu o priveau.

Dar îmi plăcea zâmbetul lui, îmi plăcea parfumul lui,  îmi plăcea să pun virgulă după parfum și să mă gândesc la el. Mi-am făcut curaj și m-am dus a doua zi în speranța că poate dacă voi mirosi toate parfumurile, voi găsi cel care m-a sedus din toate punctele de vedere. El era acolo. Nu mi-a venit să cred. Nu mă așteptam, dar mi-a tresărit inima atunci când m-a întrebat El pe mine ce parfum folosesc.

Nu vreau să credeți că mă laud, dar parfumul inimii mele a fost, este și va fi Nina Ricci Elixir. Nu avea niciun sens să îi spun parfumul meu dacă eu nu aveam tupeul să îl întreb pe el ce parfum folosește, mă gândeam eu. Am început să povestim, iar El a început să vină zi de zi la mine la muncă. Același miros. Același bărbat care m-a dat peste scap. Nu îmi mai puteam stăpâni sentimentele.

Nu știam nimic despre viața lui. Eram doar prieteni, dar undeva în sufletul meu sentimentele prindeau viață. Înnebuneam când mă atingea, cu el adormeam, cu el mă trezeam în gând. Timpul a trecut și am început să am o dependență pentru el. Eram nebună să vorbesc cu el, uneori chiar nu mai puteam de dor. Dar a venit momentul să ne confruntăm.

I-am spus că nu cer o relație de la El, vroiam să-i știu parfumul și din greșeală m-am îndrăgostit dar cu voință. Probabil doar în filme mai auziți asemenea povești, dar eu le-am trăit pe propria-mi piele. Indiferent dacă am părut slabă și nu a făcut el primul pas, vreau să vă spun că din tipa timidă m-am transformat pentru ceea ce iubeam, într-o femeie dezghețată care avea curajul să se confrunte cu propria-i viață.

Atunci am pus mâna și i-am scris o scrisoare. Parcă de când eram iubiți nu mă mai prea băga în seamă, iar eu chiar mă îndrăgostisem pe loc și aveam o inimă foarte colorată pentru el. I-am redactat scrisoarea și i-am transmis așa.

Marius dragă, sunt doar eu, ne-a adus împreună un miros de parfum. Îmi pare rău dacă între timp din fata timidă am devenit o femeie care și-a dorit din tot sufletul să aibă ceva al ei. Vreau să-mi cer scuze dacă m-am exprimat greșit atunci când am zis ce vreau de la tine. Dar vreau să știi ceva: Niciodată nu am să mai simt mirosul de parfum care m-a făcut să tresar de fericire, m-a făcut să simt că tu ești bărbatul pe care mi l-am dorit de când mă știu.

Chiar și acum, dacă aș putea la tine în brațe m-as muta să-ți simt parfumul care mi-a oferit un prieten, parfumul care mi-a dovedit că dragostea n-are plural, cum nici să iubesc nu e urmat de virgulă și te iubesc atunci când nu îți pot exprima în sute de cuvinte. Te iubesc, eu am țipat. Parfumul tău m-a făcut să te iubesc. Esența lui. Un parfum format din apă de mare, nuanțe de căldură, note dulci și sărate, care m-au atins direct la sentiment. Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult timp să-mi dau seama că parfumul pe care îl emanai în jur era nimeni altul decât, Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme.

parfum giorgio armani

Un parfum care mie mi-a furat inima și mi-a dat poftă să te iubesc pe tine. Citricele amare aveau nuanțele de rozmarin, care m-au făcut să mă gândesc la tine ca la un bărbat fatal, ceea ce ești tu pentru mine. Dar spune-mi sincer? Ce-ai căutat zi de zi în acel magazin? Că am fost și eu dar n-am găsit parfumul acesta. Aștept un răspuns, cu drag viitoarea ta soție, dacă mă vei cere.

 

Răspunsul a venit de îndată!

Draga mea iubită dură. Îți spun sincer negreșit, eu pe tine te-am ginit. Eu știam că ai să mai vii așa că te-am urmărit. Vrei să fii soția mea? Dragoste, eu în acel magazin nu-mi căutam nimic, eu îmi cumpăr totdeauna parfumuri din online, cele mai bune parfumuri online. Eram acolo doar să văd ce prețuri au, și nu duceam în fiecare zi.Te aștept iubita mea, să-mi fi alături toată viața, pentru că ne iubim. P.S: Și tu o să miroși frumos, că tocmai ți-am comandat ceva.

Articolul participă la SuperBlog 2014, campanie frumos mirositoare cu numărul #13.

5760 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

2 comments

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.