Cum am scăpat de o manichiură scorojită

Comment

superbitatile mele

În trecut…

M-am săturat ca oriunde mă duc toată lumea să se uite la oja mea scorojită de pe unghii. Am încercat diverse branduri americane, franțuzești, specialități de origine cum ar zice ei, dar n-am reușit să iubesc încă nicio ojă. La orice eveniment eu trebuia să mă duc mereu să-mi fac unghiile la un salon. Costau o avere, dar oja tot nu rămânea pe unghii pentru mai multe zile și astfel aveam mereu o manichiură scorojită.

Am început să mă plâng în lung și-n lat peste tot pe unde mergeam, prietene, amice, mă scoteam repede că nu sunt eu de vină ci ojele respective. Am dus-o așa ceva timp, până când mi-am dat seama că poate acolo undeva există o soluție. Oh, stați să vă povestesc cum mi-am dat seama, pentru că dacă ei nu ar fi fost eu și acum aveam aceleași unghii corect finisate, dar cu o ojă scojorojită, fadă, fără niciun efect și nicio paloare.

manichiura urata

 

A trebuit să fiu reprezentant de vânzări la un eveniment acum câteva săptămâni. Trebuia să mă duc la fiecare domn bine îmbrăcat cu dosarul de servicii pe care le promovam pentru șefii mei și ce să vedeți voi… Respinsă, din nou respinsă, până când ajunsă în fața altei mese, o doamnă îmi spune să-mi ascund mâinile că îmi fac de râs afacerea. Am rămas o clipă pe gânduri, nu pentru faptul că nu știam la ce se referă ci pentru simplul fapt că a fost singura care a putut să mi-o spună verde în față.

După cocktail-urile pe care le așteptaserăm cu toții, am mers la ea cu o falcă-n cer și una în pământ și am rugat-o să-mi arate ce ojă folosește. Avea niște unghii pline de farmec. Mi-a spus că ea folosește de minim doi ani produse doar de la Farmec printre care și ojele de unghii. Avea dreptate, dânsa chiar avea cu ce se mândri. Unghiile ei îmi infiltra în mine sentimentul că trebuie să vină Moșul. O culoare frumoasă, un roșu nici mat nici aprins, o culoare a unei oje care te ajută să te pregătești înainte de sărbători cu unghii fanstastice și pline de farmec.

Ce am făcut?

Am văzut cum arătau acele unghii și eu folosesc de când mă știu cremele doar de la Farmec, Carmin tot de la Farmec, cât și produsele pentru bărbați, pentru iubitul meu, tot de la ei le achiziționez. Așa că mi-am comandat lacuri Farmec Collection 2014 o gamă de culori schimbătoare în funcție de sezon primăvară-vară sau toamnă-iarnă. Așa mi-am achiziționat ambele colecții ca indiferent de sezon unghiile mele să arate bine și să mă reprezinte.

lac farmec collection 2014

Cum îmi asortez manichiura și ce am ales?

Îmi asortez manichiura în funcție de starea sufletească, în funcție de felul cum mă îmbrac sau în funcție de eveniment. Dacă e un eveniment cu tematică de sărbători atunci e negreșit roșul. Dacă mă duc doar la job, îmbrăcămintea mea în general se axează doar pe o singură culoare. Negru, negru ca piperul. Probabil pentru că eu tot timpul am simțit că am o latură mai întunecată, și am încercat să văd cum se prezintă lacul de unghii plin cu farmec, Enjoy your dark side. Nu am decât cuvinte de laudă!

Nu am secrete în a-mi întreține unghiile. Secretul stă în ojele pe care le folosesc. Deja se vede o îmbunătățire. Unghiile mele arată foarte bine negre, cât și roșii, am încercat culoarea pe care o avea doamna care mi-a recomandat să-mi cumpăr lacurile farmece. Lac de unghii plin de farmec, plin de culoarea, care oferă rezistență unghiilor, care în funcție de intensitatea dorită o le puteți aplica pe unghii de la un strat până la al doilea. Sunt foarte mulțumită de colecția toamnă-iarnă și nu spun asta pentru că sunt client fidel ci pentru faptul că acum am o manichiură de invidiat.

oje de unghii farmec

Mi-a plăcut foarte mult și Your highness, Honey, I’m home, Go get them, girl, culori de sezon care mă fac să-mi iubesc și mai mult unghiile cât și sezonul. Dar pentru că acum mă pregătesc de sărbătoare am ales cu încredere pentru săptămâna aceasta, Santa’s here, It’s freezing out there și Tree’s rock. Cu aceste nuanțe chiar simt că trebuie să vină Moșul. Poate îmi va mai aduce încă un set, dacă e bun și darnic, bineînțeles. Îmi place ceea ce am ales pentru acest sezon și ma ieșit mai ieftin decât să mă tot duc la saloane. E eficient și unic! Se merită să încercați și voi.

lac unghii farmec

Urare și sfat pentru unghii pline de Farmec

Pentru femeile care vor să fie deosebite de sărbători, pentru acele femei care își doresc să aibă ceva unic, vă recomand cu căldura să vizitați pagina facebook Farmec, un brand care s-a făcut remarcat prin produsele de calitate pe care ni le-a oferit în toți acești ani frumoși. Datorită lor lumea este mai frumoasă și nicio altă ojă nu le-ar putea înlocui pe cele alese de mine deja. Unghiile voastre merită să le dați atenție, faceți asta cu oja farmec și fără a le distruge cu alte produse care nu vă sunt de folos. Alegeți cu încredere ceva ce merită cu adevărat și, scăpați de manichiuri scorojite.

farmec collection

Unghiile sănătoase merită să fie tratate cu farmec, culoare și multă atenție.

Articol scris pentru SuperBlog 2014, proba cu numărul #23 Farmec.

3866 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.