Părerea mea despre Lady Shoes

1 Reply

De interes public

Ca femeie, iubesc pantofii. Vrea să vă spun înainte de a da mai multe detalii despre magazinul unde au cele mai bune oferte până acum, din ceea ce am văzut eu în online, vreau să precizez că am cred peste 60 de perechi de pantofi, ghetuţe, cizme. Sunt fascinată de creaţia pantofilor.

Mulţi mi-au spus că e o boală, dar eu am ştiut sigur că e un hobby, care până la urmă mă privea pe mine şi banii mei. Nu am reuşit niciodată să port toate perechile, însă eu îmi cumpăr în fiecare an destule perechi, iar dacă se întâmplă ca o pereche să-mi fie foarte dragă, atâta trag pe perechea până se rupe de tot.

Acum câteva zile, am zis că vreau şi eu să-mi reînnoiesc garderoba. Zis şi făcut. Am aterizat pe site-ul Lady Shoes unde e plin de pantofi dama, un site care m-a fermecat prin oferta lor de a dărui la cumpărarea unei pereche de pantofi, încă o pereche în plus indiferent la ce preţ, urmând ca valoarea perechii actuale să fie calculată perechea care are cel mai mare preţ. Ideea este genială! Singura părere de rău este că ar trebui să facă să aibă un stoc mai mare pentru că e posibil ca să nu fiu singura femeie care se bucură de acest sistem.

Oferta mi se pare foarte atractivă, atât de mult că dacă aş avea un sac de bani mi-aş cumpăra toţi pantofii. Şi prietenele mele sunt fericite pentru o astfel de opţiune, pentru că una dintre prietene mi-a furat de pe site o pereche de botine pe care eu i-o arătasem .. că vreau să mi-o cumpăr. Nu-i nicio problemă, mi-am comandat altceva, pentru că sunt o diversitate de pantofi dama frumoşi, care merită purtaţi dinainte să apară iarna. Deocamdată este toamnă, iar acest magazin ne face să ne bucurăm din ce în ce mai mult cu ofertele lor.

pantofi dama oferta

Mulţumesc Lady Shoes că aveţi o ofertă foarte atractivă, site-ul este primitor, şi mulţumesc că aţi creat aşa o comunitate, unde doar femeile să aibă acces. Pentru că sunt femeie ubesc pantofii şi ofertele bune care îmi viaţa mai uşoară. Intraţi şi voi şi alegeţi-vă pantofii care vă definesc. Succes fetelor, succes la cumpărături.

2505 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Pingback: Articole inscrise in concursul lady-shoes.roConcurs Blogging | Concurs Blogging

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.