Prosoapele de hartie ne protejeaza de microbi

2 Replies

superbitatile mele

În trecut…

Într-un timp, obişnuiam ca atunci când mă aflam într-un mall să îmi usuc mâinile doar cu uscătorul de mâini pentru că eu credeam că aşa e mai practic şi mai rapid. Mi s-a întâmplat în schimb, într-o duminică să ajung la gară după neamurile care veneau în vizită, şi ce să vă zic că toaleta din gară era foarte utilă, aveau chiar şi uscător de păr .. dar bineînţeles era toaleta ceferiştilor, eu având o prietenă şi ea lăsându-mă la toaleta lor privată, ca să nu mă aleg cu microbii şi infecţiile din toaletele publice.

spune nu uscatorului de maini

Din păcate, văzând toaleta atât de util amenajată, văzând că au şi hârtie pliată pentru mâini, eu am ales să îmi usuc mâinile repede cu uscătorul fără să mă mai gândesc că există posibilitatea să dau greş.. A doua zi de dimineaţă simţeam că mă mănâncă mâinile. Aveam impresia că e o alergie dar în schimb îmi erau mâinile iritate de la prea mult aer fierbinte pe care l-am luat ţinându-mi mâinile acolo 45 de secunde ca să îmi fie uscate complet. Pe lângă asta cu siguranţă am luat şi o mulţime de microbi, dar nu se mai pune pentru că m-am chinuit cu o iritaţie de toată frumuseţea destul timp.

Atunci a fost momentul să mă documentez mai bine. Ce nu ştiam eu despre uscătoarele de mâini, era că împrăştie peste tot cu microbi ceea ce nu e benefic pentru noi. Germenii se transferă pe mâini în cele 45 de secunde în care tu ai impresia că ţi se face un beneficiu dar din contră ţi se adună atâţia germeni pe mâini că nu te mai bucuri deloc de faptul că tocmai te-ai spălat. Nu cred că aţi vrea să trăiţi cu senzaţia că doar sunteţi spălaţi pe mâini. Aşa că am început să caut armele necesare.

În prezent.. Ce am făcut în schimb? Am căutat soluţii!

Ca să scap de iritaţii, să scap de neplăceri, m-am documentat şi am reuşit să găsesc soluţia. Am învăţat că prosoapele de hârtie sunt mult mai igienice, studiile pe care le-am citit îmi arătau că este cea mai bună metodă şi cea mai eficientă prin care nu te umpli de microbi şi sunt şi mai silenţioase.De atunci, eu folosesc mai multă hârtie igienică, produse de igienă şi curăţenie, prosop hârtie, prosoape pliate şi mi le achiziţionez pe toate de pe PaperPlus. De astfel, nu folosesc nici prosoape textile, ci la noi predomină prosoapele pliate, pentru că nu vreau să îmi imaginez cum ar mai fi să mă spăl pe mâini cu tot dragul şi apoi să fiu plină de microbi. Acum, mă spăl pe mâini şi mă şterg cu un prosop pliat, astfel ştiu că nu m-am spălat degeaba şi nici nu voi avea nici măcar un microb pe degete.

ma spal pe maini

De ce am ales această metodă şi un singur producător?

  1. Pentru că îmi e util să comand online.
  2. Familia mea e mai fericită şi astfel o protejez de microbi.
  3. Prosoapele de hârtie au avantajul că după 10 secunde, mâinile sunt uscate în proporţie de 96%, iar după 15 secunde, 99% timp în care transferul de microbi nu are cum să se facă.
  4. Sunt mult mai igienice şi mai practice.
  5. Prosoapele de hârtie previn transferul de microbi.
  6. Îmi este mai util să comand de pe Paperplus tot ceea ce am nevoie pentru familie şi casă, aici mă refer şi la soluţiile de curăţenie, săpunuri şi toate produsele care ne trebuiesc într-o casă.
  7. În bucătărie folosesc prosop de hârtie care mă ajută să nu mă mai necăjesc cu prosoape textile, şi nu voi avea parte de microbi niciodată.
  8. La baie am desfiinţat uscătorul de mâini chiar dacă era mai modern, şi am pus un dispenser cu prosoape pliante, la fel şi la bucătărie chiar dacă am prosop de hârtie pe suport. Arată bine dispenserul deasupra chiuvetei, şi îmi este util pentru că atunci când termin vasele de spălat, mă şterg imediat cu un prosop din el.
  9. Îmi place să mă asigur că folosesc soluţii profesionale pentru igienă şi curăţenie şi apreciez tot timpul pe mirificii producatori de hartie igienica, atunci când am în mâna o hârtie de calitate.
  10. Ce prefer eu cel mai mult sunt prosoapele pliate, de preferinţă Oliv şi le-aş folosi oriunde. Le recomand cu căldură şi în mall, şi în cafenele, toalete publice, băi şi bucătării. Alege şi tu corect!

Atenţie dragilor!
Aniela e la microfon,
Astăzi am să povestesc,
Ce prefer să folosesc.

Poate mulţi vă veţi întreba,
De ce folosesc aşa ceva,
Folosesc multă hârtie,
Indiferent că e bucătărie, toaletă sau sufragerie.

prosoape pliante

Prosoapele pliate sunt bune,
Când mă spăl pe mâini, când vreau să mă şterg,
Tind să precizez că aşa mă protejez,
De microbii răi care vor să-mi invadeze, corpul de divină printr-un uscător de firmă.

Să vă spun cum a început..
Anul trecut, dintr-o greşeală,
M-am uscat pe mâini la gară.
Cu un uscător nasol, plin de microbi, care zburau pe mâini şi în gol.

De pe atunci am observat că mâinile mi s-au iritat.
N-am ştiut ce să mai fac şi între-timp am acţionat.
Mi-am achiziţionat prosoape pliate şi am terminat.
Microbii au dispărut şi mâinile mi s-au refăcut.

DSCN0041

Sunt foarte fericită că familia e împlinită.
De microbi ne-am protejat şi nu mai suntem atacaţi.
Folosim prosop pliat şi am reuşit să găsim ajutorul căutat.
Noi am găsit soluţia, evităm contactul cu uscătorul care nu asigură protecţia.
Ca să ne fie bine să ne bucurăm de viaţă pe silenţios, fără zgomot de la uscător în baie care aducea mereu Poliţia.

Faceţi şi voi la fel, folosiţi hârtie căci cu microbi e greu.
Lăsaţi fiţele şi treceţi pe prosoape pliate că este exceptional.
Protejaţi-vă familia de microbi şi nu-i lăsaţi ca în a voastră casă să îşi facă loc.
Pentru cei interesaţi de o viaţă fără microbi, accesaţi paperplus.ro, şi veţi vedea că-i minunat.

Asta prefer să folosesc, fără să mă mai stresez. Încercaţi şi voi reţeta, aruncaţi prosoapele textile ca să vă fie mai bine, la fel şi cu uscătorul, daţi-l la o parte ca să nu vă râdă poporul, toţi ştiu că se infectează dar de lene nu acţionează, lăsaţi lenea la o parte, folosiţi prosoape pliate.

Viitorul … acesta depinde de voi dacă sună promiţător sau nu. Depinde ce alegeţi. Alegeţi corect, că doar aveţi creier.

Articol scris pentru competiţia super blog, proba cu numărul #8.

6775 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

2 comments

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.