Elefant.ro sarbatoreste Black Friday pe 21 noiembrie

4 Replies

uz personal

Cred că majoritatea știți că Black Friday mai are puțin și ajunge la noi. Este foarte aproape, așa că mi-am propus să vă aduc la cunoștință faptul că magazinul meu, unul din magazinele mele preferate online, va avea Black Friday pe 21 noiembrie. Pentru cei care încă nu sunt la curent cu fenomenul Black Friday, eu sunt aici ca să explic, așa că fiți atenți…

Black Friday este Vinerea Neagră în România. Vinerea în care îți poți cumpăra tot ceea ce vrei tu la prețuri mult mai mici. Vei găsi reduceri de la 10% până la 80%. Depinde de ceea ce îți dorești tu și ce oferte sunt pe piață. Printre aceste magazine se află și Black Friday. Un magazin care va avea o vinere neagră numai și numai pentru tine, ca tu să te bucuri de tot ceea ce îți dorești. În plus acest magazin oferă și săptămâna neagră ca dacă cumva nu reușești să îți cumperi nimic de Black Friday, îți mai dă o șansă așa că nu uita să profiți de ea. Elefant.ro sărbatorește Black Friday pe 21 noiembrie 2014 si Black Week intre 21 si 30 noiembrie 2014.

Categoriile participante în campanie sunt: Ceasuri, Carti si ebooks, Home Deco, Parfumuri, Genti, Jucarii, Bebe si copii, Telefoane, IT și electrocasnice. Tu ești singurul care știi de ceea ce ai nevoie pentru tine, copilul tău și familia ta.  Pentru mine Elefant.ro a devenit mall-ul familiei mele. Nici nu știu de când nu am mai fost în oraș să mai cumpăr ceva. Tot ceea ce vreau să-mi cumpăr, ce vreau să-mi achiziționez, găsesc pe elefant.ro fără nicio durere de cap și fără să stau la cozi interminabile.

Cele mai bune și originale parfumuri, doar aici le-am găsit. Prețurile nu sunt mari, dar parfumurile sunt de calitate. E mult mai ușor să comanzi online decât să umbli toată ziua printr-un magazin căutând un parfum pe care probabil nici nu îl au pe stoc. Eu am să cumpăr parfumuri anul acesta de Black Friday.

Cele mai frumoase și ieftine genți, le-am găsit tot pe acest site. Au niște prețuri obișnuite, dar gențile sunt în exclusivitate la ei, cel puțin așa cred eu pentru că nu am mai văzut înainte niciodată vreun model din cele pe care le au pe site. Sunt genți care te fac să te doară capul câte splendoare emană.

Iar cele mai frumoase telefoane pentru copilul tău și pentru tine le vei găsi la ei. Au telefoane pentru toate soiurile, pentru toți copiii și cred că îți va prinde extrem de bine Black Friday, mai ales că vine Crăciunul și ai de făcut o grămadă de cadouri. Încearcă și vezi! Prețurile sunt prea bune…

telefoane ieftine black friday

 

În cazul în care nu știați, elefant.ro a fost pentru prima dată o librărie literară. Așa că credeți-mă pe cuvânt că au cele mai ieftine și mai interesante cărți la prețuri foarte, foarte mici. Sunt cărți probabil pe care ați fi vrut să le citiți dar încă nu ați reușit, așa că nu mai stați pe gânduri și pune-ți mâna pe ele că vine Black Friday și le veți găsi la prețuri și mai mici decât sunt inițial.

Cui nu-i plac oare decorațiunile Home Deco? Cred că nu există om care să nu știe că cel mai frumos lucru într-o casă este o decorațiune, un colțat, un tablou, care să te facă să exprimi ” ce frumoasă este, cine a făcut-o?”. Nu-i așa că îți place când cineva îți laudă casa? Nu uita, Black Friday vine la Elefant.ro cu prețuri explozive!

Prețurile sunt foarte mici chiar și acum. Oare ce va fi de Black Friday? Ce părere aveți? Eu abia aștept. Îmi doresc tare mult să-i cumpăr un parfum mamei mele dar și-un ceas iubitului meu. Chiar dacă acum prețurile sunt mici, știți cum este românul, vrea cât mai ieftin, așa că așteptarea moarte n-are. Au prețuri bune, eu am fost tot timpul satisfăcută de ei, tot timpul mi-au minunat așteptările, așa că le urez succes în micșorarea prețurilor, pentru că să fim sinceri toți ne dorim reduceri.

Black Friday vine la Elefant.ro. Fiți pe fază că vă am în rază și nu-l ratați!

13443 Total Views 3 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

4 comments

  1. Ianolia

    “Printre aceste magazine se află și Black Friday. Un magazin care va avea o vinere neagră numai și numai pentru tine, ca tu să te bucuri de tot ceea ce îți dorești.”
    Nu cumva e “Printre aceste magazine se afla si elefant.ro?” :D

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.