Sapunurile din formula naturala sunt o minune

Comment

De interes public

În decembrie mi-am dorit să folosesc doar produse naturale și mi-am zis că ar fi o idee bună să încep să îmi schimb puțin stilul vieții. Am început prima dată cu alimentația, pe care ați văzut-o majoritatea pe facebook cu destul de multe detalii. Am început apoi să renunț la parfumurile pline de tot felul de alcool, diferite esențe care îmi crea alergii și mi-am orientat direcția către produsele naturale. Din discuțiile și părerile altora am observat că săpunurile d-nei Alexandra Catană, pe care le veți putea găsi și în magazinul online Charis. Un magazin care îți oferă o gamă largă de produse cu detalii complexe încât să înțelegi ceea ce ai nevoie.

Pentru că mi-a plăcut ceea ce am văzut în acel magazin, am început să citesc mai multe informații și pe facebook. Am fost plăcut surprinsă și astfel am acceptat să folosesc 4 feluri de săpunuri naturale, 1 cremă din lapte de capră și un ir de buze natural. Cum au fost? Veți rămâne surprinși să vă spun că săpunurile mi-au parfumat casa. Un miros extrem de plăcut, dar mai mult, după ce le folosești vei avea o senzație de nedescris: Te vei simți extrem de curat și parfumat în același timp.

Balsamul de buze

Ți s-a întâmplat vreodată să simți că orice ai folosi pentru buze nu-ți mai aduce niciun remediu? Eu pot să vă spun că m-am aflat într-o astfel de situație. Aveam buzele decojite, uscate de la vânt și pur și simplu chiar nu mai aveau nici o culoare. Mă refer la sensul drăguț al buzelor. Am încercat să folosesc balsamul de buze din farmacii, am încercat chiar și o cremă mai mentolată pentru ele, dar nu s-a văzut niciun remediu.

 

Însă, am primit balsamul de buze de la Charis, la prima întâlnire a buzelor cu el am simțit doar că le catifelează și le face mai uleioase, pentru mine era un semn bun că puteam să simt cum buzele mele își revin la normal. Oare de ce? Pentru că este un produs natural și merită fiecare bănuț în parte.  Știi măcar că pentru cei 10 lei te alegi cu buzele catifelate.Ingredientele balsamului de buze: unt de cacao, ulei de catina, ulei de ricin, unt de shea, vitamina E, ceara de albine, ulei esential de bergamota.

Crema cu ulei din argan și lapte de capră

Momentele mele de tandrețe dispăruseră. Nu am un ten cu defecte. Tenul meu este curat și sănătos dar uneori dacă muncești într-un mediu care îți dăunează tenului pielea îmbătrânește și nu mai este la fel de elastică. M-am gândit că sunt curioasă și am folosit crema lăudată pentru efectele ei. Nu mi-a părut rău, pentru tenul meu aș investi fiecare bănuț, dar doar în creme naturale cu efect.

Ce calități îți oferă această cremă? E simplu! Nu vei mai avea un ten uscat și lipsit de strălucire. Din momentul în care vei folosi această cremă pentru tenul tău, vei putea vedea cum pielea ți se catifelează, primește luciu și vei înțelege că frigul nu îți va mai fi un dușman. În general eu aveam tenul mai uscat din cauza frigului. Sunt pe deplin mulțumită iar prețul de 20 de lei e prea puțin pentru câte beneficii aduce.

Ingrediente: lapte de capra, ulei de argan bio, ceara de albine, emulsifiant si conservant vegetal, extract de rozmarin,vitamina E, ulei esential de neroli ( flori de portocal).
Recomandat pentru pielea normala sau uscata.

Săpun de cătină și mușețel

Inițial atunci când am cerut acest săpun singurul motiv a fost că a arătat ca o prăjitură. Poate că nu mă veți crede, dar și mirosul a fost la fel. Un miros care te îmbie să îl mănânci dar din păcate nu este de mâncare. Pot să spun că nu usucă pielea, redă pielii o elasticitate anume, și spun asta după 2 luni de folosiri în care încă nici nu l-am terminat. Mi-am făcut un obicei din asta și a început să-mi placă. Am scăpat de tenul sensibil pe care îl aveam atunci când mă spălam cu un săpun obișnuit. Nu-mi ies pete și simt că am o față foarte fresh.

Natural 100%, realizat manual prin procedeul la rece din ingrediente atent selectionate.
Contine: lapte de capra, ulei de masline, cocos, palmier, ulei de ricin,. ulei de catina, unt de cacao, unt de shea, flori de musetel, uleiuri esentiale de lavanda si rozmarin.
Pentru ten normal, uscat, sensibil

Săpun de scorțișoară și ciocolată

Am testat și săpunul de scorțișoară și ciocolată dar nu pe tenul meu. Având în vedere că am specificat mai sus că am mici probleme cu inroșirea pielii, am insistat ca prietena mea să-mi spună ce părere are și am înțeles că pentru tenurile normale este perfect. Mie mi-a plăcut cel mai mult mirosul lui, după ce te speli odată pe mâini cu el, mirosul nu va dispărea decât după câteva ore. Mirosul de scorțișoară te face să visezi la sărbători…

Ingrediente: ulei de masline, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de ricin, unt de cacao, ciocolata, pudra de roscove, ulei esential de scortisoara. Nu se recomandă copiilor, gravidelor, mamelor care alapteaza si nici persoanelor cu pielea sensibila, carora uleiul esential de scortisoara le poate cauza inrosirea pielii.

Săpun Caffe Latte

Eu am folosit acest săpun să mă spăl pe corp. E 100% natural și chiar dacă aveam o problemă cu inroșirea tenului de la scorțișoară, pentru că am folosit produse corespunzătoare nu am mai avut această problemă. Are un miros de cafea cu lapte care te îmbie să te hrănești cu un săpun de calitate, pe bune, miroase foarte frumos dar și consistența săpunurilor pentru mine este rar întâlnită. Sunt solide și merită să cumperi un produs natural care îți face pielea să miroasă și să se simtă mai bine.

Ingrediente: lapte de capra, cafea, ulei de masline extravirgin, ulei de cocos, palmier, ricin, unt de cacao, unt de shea, uleiuri esentiale de scortisoara si bergamota. Pentru orice tip de piele. Uleiul esential de scortisoara poate provoca alergii persoanelor predispuse. Nerecomandat copiilor si gravidelor.

Săpun Neroli cu ulei de argan

Experiența mea cu acest săpun nu poate fi descrisă în câteva cuvinte. Nu are un miros foarte plăcut. La prima vedere mi-am zis că seamănă cu un săpun de casă, dar pe parcurs mi-am dat seama că este săpunul pe care iubitul meu îl folosește cel mai mult și datorită acestui săpun a scăpat de câteva coșuri, pielea uscată și nehidratată, și tot timpul e mulțumit că are un ten ” proaspăt” așa cum își spune el. L-am testat și eu, nu pot să spun că sunt înnebunită după el dar este un săpun foarte bun. E un săpun natural, un săpun care prin simplitatea lui te invită să-l folosești și după ce vezi efectele te vor face să zâmbești.

Ingrediente: lapte de capra, ulei de masline, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de ricin, unt de shea, ulei de argan,ulei de catina, clorofila, cacao, uleiuri esentiale de neroli ( flori de portocal amar), mandarine verzi si ylang-ylang. Pentru ten normal sau uscat.

Ce părere am despre toate produsele primite de la Formulă Naturală?

Îi mulțumesc Alexandrei Catană de la sapun de casă că își face timp pentru a ne face viața mai simplă și mai curată. Formula Naturală m-a făcut să renunț la săpunurile de magazin pe care le foloseam până le-am primit pe acestea. Îți mulțumesc pentru că ai reușit să-mi schimbi părerea despre produsele naturale, indiferent că e vorba de balsamul de buze sau de crema de față. Produsele sunt de calitate, naturale și ieftine ( părerea mea) și vă spun sincer, motivul pentru care am ales să folosesc săpunuri și creme naturale, a fost ambiția. Am vrut să văd care este diferența dintre un săpun comercializat în magazin și un săpun natural făcut de casă.

Pentru o viață sănătoasă renunțați la produsele și cosmeticele din magazin! Alegeți varianta de produse naturale și veți trăi bine! Vă spun din experiență…

4147 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.