Ce fel de cadouri as vrea sa primesc de craciun

Comment

De interes public

Dacă ar fi cineva să mă întrebe ce fel de cadou îmi doresc de Crăciun, aș ști exact ce să-i răspund. Nu vreau un cadou scump, nu vreau parfumuri, nu vreau rujuri, nu vreau haine, nu vreau genți, pentru că desigur, pot singură să mi le cumpăr dacă mi le doresc, nu vreau cercei, nu vreau farfurii, nu vreau cratițe, ci vreau ceva original care să arate bine atunci când vreau să îl pozez. Aoleu, acum veți zice că sunt necitavă la cap și că ce sunt cu mofturile astea pe mine. Mie nu-mi plac dulciurile în mod grozav, dar le apreciez. Îmi plac cadourile care includ dulciuri în ambalaje sofisticate și nu doar atât.

cosuri cadou craciun

Îmi plac coșurile pentru cadouri, că atunci când mi se termină produsele din el, îl pot folosi bineînțeles pentru altceva. Anul trecut de Crăciun am primit de la prietene genți, farduri, geluri de duș și dulciuri. Chiar au fost bune. Mi-au folosit, și au venit împachetate în pungi de cadouri foarte drăguțe, dar dacă stau să mă gândesc mai bine, nici eu nu am făcut altceva cadou decât parfumuri, soluții de ten pentru bărbați, biblie, parfum din nou și măști de față pentru femei, ah da, i-am luat iubitului meu o căciulă cu căști și o pereche de căști, dar nu vreți să știți ce față avea. Se pare că nu a fost foarte impresionat de ele.

Nu și anul ăsta. Am văzut eu cum arată colectia cosuri de Craciun 2015 și mi s-a pus pata pe ea. Așa că asta aș vrea să primesc eu de Crăciun. Pentru toți prietenii mei care vor citi acest articol, nu mă interesează, faceți chetă și mie îmi cumpărați un coș care vreți voi pentru că sunt nebună după designul lor. Site-ul GourmetGift are mare grijă și pune mult accent pe cât de bine arată cadourile așa că e imposibil să nu te zăpăcească, în sensul bun. Glumeam referitor la chetă. Voi face eu tot posibilul să pun mâna pe un astfel de coș. Pentru că după părerea mea sunt cele mai frumoase cosuri de craciun pe care le poate primi cineva.

Și cred că asta e metoda de a uita de grijile de împachetare a cadourilor. Pentru că pe GourmetGift scrie clar și mare că avem 100%discount când vine vorba de împachetarea cadoului. E adevărat. Ei știu ce fac. Aduc zâmbete pe chipul oamenilor. Mi-aș dori ca cineva măcar să aducă un zâmbet mare până la urechi și pe chipul meu, că e foarte plăcut atunci când primești ceva cu dragă inimă de la o persoană dragă! Dar dacă încă sunt doritori care știu și vor să găsească decoratiuni si ambalaje pentru cadouri crezând că ei au idei mai bune, n-au decât. În ziua de azi când îți propui ceva se realizează, așa că mă aștept la orice.

 Păcat că mai am încă de așteptat până la Crăciun. Chiar sunt curioasă dacă mi se vor împlini dorințele, pentru că știți cum se zice, ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să primești. Eu nu m-aș supăra dacă aș primi un coș cadou plin cu bunătăți doar pentru mine. Dar cine s-ar supăra? Nimeni! Pentru că odată ce-i comestibil e clar că e un cadou strălucit! Mai primesc în coș și ceva de băut, se știe de la sine că va fi party. Așa că, spuneți-mi voi, cum aș putea să nu mă bucur? Ai milă, Moș Crăciune și trimite-mi coșuri faine!

2587 Total Views 3 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.