Ileana Cosânzeana cu al ei păr frumos şi sănătos

4 Replies

superbitatile mele

Am avut un păr mare de când mă ştiu. Şi încă după atâţia ani n-am uitat cum mama mea în fiecare dimineaţă, încerca a pieptăna părul mare şi frumos, cu fir gros şi pufos. Doar că anii au trecut şi eu am tot crescut, mi-am dorit şi altceva. Maică-mea zice că sunt Ileana Cosânzeana că am păr aşa frumos de ziceai că vine prinţul pe un cal măroc, să mă ducă departe şi să-mi ia de toate. Nu glumesc, acum pe bune, am avut un păr frumos, dar acum e de minune că stă în coadă şi-i cam ros. Ros la vârfuri ca să ştiţi, nu de alta, dar îmi place să povestesc nebunii. Păr frumos şi sănătos! N-aş mai putea zice. Că la câte a pătimit, în locul lui în iad m-aş duce. Haideţi să vă povestesc prin câte-a trebuit să treacă, am meu păr frumos şi des, de l-am făcut de nervi să toarcă.

182505_336415953105467_1503561872_n

1. Prima dată când l-am întins

În copilărie am fost creaţă. Doamne ce-mi mai plăcea, până când dintr-o dată mi-a venit în cap altceva. Voiam o schimbare majoră şi atunci mi-am luat o placă, n-am fost foarte inspirată că pe loc l-am ars odată.. Odată pe-o şuviţă, încă o dată pe alta şi uite aşa în câteva luni am stricat ceea ce mi-a lăsat natura. Ca Ileana Cosânzeana clar că nu mai eram, dar măcar făceam un gest, măşti cu miere, măşti cu ouă, iaurt în cap şi bicarbonat. Toate le făceam degeaba părul nu-şi mai revenea, până când am sesizat că ar fi cazul să mă opresc. Fără mască, fără placă!

307454_436841436396251_655087735_n

Notă: Ca să-mi mai păstrez un pic din strălucirea părului, a fost nevoie să îmi tund jumate din păr din cauză că era deteriorat! Dar s-a deteriorat în timp, aşa că şi în momentul de faţă mă bucur de prima mea poză cu părul întins! Voi nu faceţi asta, sau dacă faceţi, măcar aplicaţi nişte tratamente de calitate! Poate că dacă ştiam de tratamentele de la Gerovital pe atunci, ar fi fost altfel.

2. Prima dată când l-am uscat cu uscătorul de păr

Sunt genul de om care îşi lasă părul să se usuce natural. Doar că acum 4 ani mă mânca foarte tare părul, ştiţi şi voi cum este, când odată ai transpirat parcă tot părul l-ai udat, aşa că n-am avut încotro decât să mă duc să mă spăl pe cap. Aşa am şi făcut. Toate bune şi frumoase dar timp pentru a-l usca eu nu mai aveam aşa că am fost nevoită să împrumut uscătorul de păr al vecinei. M-am pieptănat, m-am aşezat pe canapea cu capul în jos şi am dat drumul la uscător. Tâgâ-dâm, tâgâ-dâm, până aud că face un scurt şi deja uscătorul mă trăgea de păr. – Vai, fir-ai al naibii să fii! Uscător de nimic ce eşti tu! Jumate din părticica de păr de lângă ceafă mi-a fost arsă şi o altă şuviţă tunsă pe jumate’. De atunci nu mai folosesc uscător de păr.

Notă: M-am dus la eveniment cu un coc prins în vârful capului acompaniat de 4-5 agrafe prinse de scalp aproape de rădăcină ca să nu iasă şuviţa buclucaşă în evidenţă. Voi să nu faceţi ca mine.

3. Prima dată când l-am vopsit acasă

Am zis gata. Mă vopsesc şi părul va arăta sublim. Eu fiind brunetă, m-am gândit că dacă îmi schimb look-ul şi mă fac blondă am să arăt trăznet. Aveam şi lentile albastre aşa că planurile sunau a fi promiţătoare. M-am decolorat, am aplicat vopseaua şi ghiciţi ce a ieşit? Un portocaliu de toată minunăţia care mă făcea să arăt ca dracu! Pe bune, după ce că eu aveam un păr foarte frumos în perioada aia, n-am reuşit decât să-l ard şi să-l fac să arate ca o mătură.

s560x316_vopsire_par

Notă: Mi-am ars părul grozav, a devenit tare şi cu fir subţire ca şi o mătură. Arătam ca scoasă din cuşca unei maimuţe şi n-am avut încotro decât să mă vopsesc la loc negru ca să îmi acopăr greşelile, dar înainte de asta o săptămâna întreagă am fost de râsul curcilor în familia mea.

Cum m-am gândit eu să îmi refac părul şi să strălucească ca al lui Ileana Cosânzeana?

Nu ştiu eu foarte multe despre Ileana Cosânzeana pe timpul ei, dar ştiu că eu sunt şi voi fi o Ileana Cosânzeana modernă. M-am apucat de mi-am făcut mască cu petrol de îmi puţea capul şi mă usturau ochii până adormeam. Mi-am făcut mască cu iaurt de îmi cădea din cap şi atingeam pereţii de vai mama focului şi tot degeaba. Am zis să încerc cu ouă, roşii, bicarbonat şi argilă. Experimentul? M-am ales cu o mătreaţă în toată splendoarea ei încât când mă duceam undeva n-aveam încotro decât să îmi pun căciulă. A fost penibil şi deja gândul mi s-a luat de la Ileana Cosânzeana că eram sigură 100% că nu voi mai avea şansa să am părul cum l-am avut cândva niciodată. Dar mătreaţa a trecut de la sine atunci când am început să mă spal mai rar pe cap. Acum aveam nevoie de o regenerare? Cum să fac să îmi regenerez părul?

A intrat pe piaţă Gerovital Tratament Expert

De el am auzit prima dată de la prietena mea. Hairstylist de meserie care tot timpul mi-a vrut binele. Mi-a zis că dacă vreau un păr frumos şi sănătos, să fac bine să încerc aceste produse româneşti că nu mă vor dezamăgi. Sunt produse de tradiţie, au profesionalism şi dacă şi astea îmi vor face rău, atunci scalpul meu îmi este dator vândut, pentru că eu nu mai rezistam sincer. Aşa mi-am cumpărat primul şampon din noua gamă Gerovital Expert care se numeşte şampon regenerant şi nu vreau să sune a reclamă dar chiar a dat roade!

sampon regenerant

În scurt timp părul a căpătat o nouă formă, poate şi datorită faptului că l-am folosit în acelaşi timp cu masca regeneranta dar am fost şi sunt mulţumită până peste cap de aceste produse. Ştiu cât de mult au făcut pentru mine şi ştiu că nu voi mai găsi niciodată un alt tratament care să de-a roade atât de bune în timp scurt. Ştiu că părul este expus zilnic la factori care nu îi fac bine aşa că tratamentul acesta pentru mine a fost binemeritat şi pentru asta se poate vedea şi pe facebook că atât eu cât şi bărbatul meu folosim cu drag #gerovitaltratamentexpert!

gerovitaltratamentexpertgerovitaltratament expert

Aşadar dacă vreţi şi vă doriţi ca părul vostru să fie ca şi al lui Ileana Cosânzeana nu aveţi nevoie decât de GerovitalTratamentExpert care va face totul să pară mai uşor pentru voi. Şi asta ca să vă fie mai uşor, când aveţi timp sau când aveţi nevoie trageţi cu ochiul pe pagina de facebook a celor de la Farmec, acelaşi Farmec care nu ne-a dezamăgit niciodată, cel puţin pe mine! Pentru mine în momentul de faţă Ileana Cosânzeana e un nimic, atâta timp cât am un păr frumos şi sănătos datorită acestui tratament, nu îmi mai pasă de nimic. Ileana Cosânzeana ar face spume dacă ar vedea ce păr superb am eu acum, pentru că eu cred deja că am întrecut-o!

Acest articol face parte din competiţia SuperBlog, scris pentru proba cu numărul 2.

5874 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

4 comments

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 2. Fii o Ileana Cosânzeana modernă!

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.