Accesorii auto de exterior

Comment

De interes public

1. Prelate auto

De ce ar trebui sa va faceti griji cu privire la exteriorul masinii dumneavoastra de fiecare data cand nu o folositi pentru o mica perioada de timp? Ei bine, prelatele sau husele de masina exterioare o protejeaza pe aceasta de intemperii (vant, ploaie, zapada) si de ce nu de copiii care se joaca in apropiere cu mingi, trotinete, rachete de tenis etc.bmw

2. Senzori de parcare

Aceste accesorii auto exterioare sunt deosebit de utile mai ales daca locuiti intr-un oras foarte aglomerat, unde este dificil sa gasesti un loc de parcare si unde masinile sunt parcate foarte aproape unele de altele pentru ca locurile sunt limitate. Avand senzori de parcare veti evita sa va loviti masina. Chiar daca aveti impresia ca va descurcati foarte bine sa faceti aceste manevre si sa parcati de fiecare data fara probleme, trebuie sa stiti ca in anumite conditii (ploaie, noapte, ceata) poate fi mai dificil sa parcati fara probleme intr-o zona extrem de aglomerata cu masini. Astfel, daca va veti apropia prea mult de o anumita masina, copac sau alt obstacol, veti fi anuntat de acest lucru prin niste beep-uri constante.

 

3. Folie transparenta protectie caroserie

Din categoria colantarilor, aceasta folie transparenta poate fi aplicata pe suprafata caroseriei pentru ca aceasta sa fie mai putin expusa la zgarieturi sau socuri. Vopseauna nu se va mai matui, iar masina va arata mai frumos pentru mult timp de acum inainte. Folia poate fi aplicata pe suprafete de metal dar si pe plastic, ceramica, crom sau portelan (ceea ce inseamna ca utilitatea sa se extinde pentru laptopuri, pablete si mp3-uri).

4. Aparatori noroi

Daca vreti ca masina dumneavoastra sa arate impecabil in orice moment, inclusiv in sezonul rece, este recomandat sa achizitionati niste aparatori speciale. Acestea sunt in jur de 50 lei si sunt disponibile atat pentru autoturisme, cat si pentru camioane (ambele variante pot fi gasite pe siteul nostru http://accesoriiautopam.ro/).

5. Oglinzi

Aproape ca am putea spune ca oglinzile sunt ca niste consumabile. Nu se defecteaza de la sine in timp, dar sunt elemente fragile care se pot rupe (in urma unor accidente minore cum ar fi impactul cu o alta masina sau cu un copac) sau se pot zgaria. La http://accesoriiautopam.ro/ va punem la dispozitie oglinzi electrice dreapta sau stanga, de autoturism sau camion, in functie de modelul masinii.

Ce accesorii auto exterioare cautati in acest moment?

2625 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Razvan Alex

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.