Cand sa cumperi un calculator second hand?

Comment

De interes public

Exista multe firme care activeaza in domeniul calculatoarelor second hand iar oferta este diversificata. Sunt multi clienti si totusi cine cumpara calculatoare second hand si de ce? Pentru a raspunde cat mai simplu as spune ca oricine. De la o persoana fizica ce isi doreste un calculator pentru office, internet, facebook, email sau tehnoredactare, pana la gameri si persoane care vor un calculator stabil pentru grafica. Faptul ca oferta este atat de variata reprezinta un plus – gasesti in acelasi loc ceea ce ai nevoie, acum si data viitoare.

dell

Calculatoare second hand – cadouri pentru cei dragi

Poti alege sa faci un cadou un calculator sau un laptop unei persoane dragi cu ocazia sarbatorilor de iarna. De Black Friday mai multi romani au ales sa investeasca intr-un calculator pe care sa-l ofere cuiva. Nu este deloc gresit, din contra este un cadou inedit mai ales pentru o persoana care se “chinuie” de ceva vreme sa lucreze pe o unitate mai veche. Ca si calculatoarele, laptopurile, monitoarele si componentele pot reprezenta de asemenea cadouri potrivite pentru cei dragi.

Calculatoare second hand pentru orice afacere

Fie ca afacerea dumneavoastra se afla la inceput de drum, fie ca va extindeti si aveti nevoie de noi echipamente, nu veti da gres alegand calculatoare second hand, laptopuri si monitoare. Veti economisi bani fara sa pierdeti deloc din calitate pentru ca toate calculatoarele second hand sunt realizate de cei mai mari producatori din lume (cum ar fi Dell si HP). Pentru orice afacere modul de gestionare a cheltuielilor este foarte important iar daca veti alege calculatoare second hand veti economi bani. Calculatoarele second hand sunt preferate in general pentru ca au preturi foarte avantajoase. Lucrul acesta se reflecta si in sloganul celor de la calculatoareok.ro care isi desfasoara activitatea sub motto-ul “Preturi minime, calitate maxima”. Nu este o exagerare – pentru o anumita suma investita intr-un calculator second hand, veti primi maxim de calitate.

Calculatoare second hand pentru studenti

La inceput de an sau pe parcursul anului universitar studentii realizeaza ca au nevoie de un calculator sau un laptop pe care sa-l foloseasca pentru cursuri, lucrari, documentare, distractie si alte activitati. Calculatoarele second hand, precum si laptopurile reprezinta o alternativa foarte convenabila pentru studentii care sunt de obicei foarte preocupati sa-si dramuiasca eficient veniturile. Astfel cu 500-700 lei isi pot achizitiona un sistem versatil sau un laptop.

Cad preturile la calculatoare second hand

Interesant este ca atunci cand tehnologia avanseaza, scad preturile echipamentelor. Daca acum 2-3 ani sa cumperi un calculator intel core i5 sau i7 reprezenta un efort financiar deosebit, azi nu mai putem spune acest lucru. Alegand calculatoare second hand veti putea opta pentru configuratii puternice, cu procesor mare, cu memorie multa si cu o capacitate de stocare semnificativa, la preturi minime. Si ca sa exemplificam un calculator intel core i3 costa in jur de 500 de lei la calculatoareok.ro (pentru oferta actualizata accesati site-ul magazinului).

Mai multe avantaje, acelasi magazin de calculatoare second hand

Calculatoareok.ro este un magazin online de calculatoare, monitoare si laptopuri cu o gama diversificata de modele si configuratii. Alegand un produs din aceasta oferta veti beneficia de un pachet complex de avantaje printre care cele mai importante sunt:
– livrare gratuita in toate localitatile din tara
– garantie de pana la 36 de luni
– calculatoare second hand sau refurbished de calitate superioara
– optional sistem de operare licentiat pentru calculatoare
– mai multe accesorii cadou pentru zeci de produse
– posibilitate de retur a comenzii daca nu sunteti multumit de alegerea facuta
– promotii si discounturi pentru clienti fideli
– servicii ok

3060 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Razvan Alex

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.