Cadou, pentru cineva pe care il iubesc

Comment

Fără categorie

Am învățat că în viață degeaba îți dorești cai verzi pe pereți că D-zeu îți dă doar ce meriți tu mai bun. Referindu-mă la acest aspect eu am primit în schimbul a ceea ce  am cerut, multă dragoste. Eu mi-am dorit să fiu iubită, dar am primit asta doar după ce am învățat să mă iubesc eu în primul rând. Problema e că trăim într-o lume în care toți văd dacă ai slăbit sau te-ai îngrășat, dacă ți-ai schimbat marca la telefon sau culoarea părului dar păcat că nimeni nu se obosește să-ți cunoască sufletul, nu observă nimeni când ești trist.. dar să le mai și pese..

Nimeni nu poate să să obosească să te facă fericită decât iubitul tău. De asta această zi e specială pentru tine și el.  Fiecare o sărbătorește în felul lui, dar eu sunt de părere că pentru toate momentele frumoase pe care ți le dăruiește merită să-i faci un mic cadou. Nu-i necesar să faci cadouri scumpe e suficient unul ieftin. Intenția contează. Am o prietenă care e înnebunită să facă cadouri de ziua îndrăgostiților.

Anul acesta am început să îndrăgesc Fungift din ce în ce mai mult. Îmi place mult ideea ca eu și prietenele mele să cumpărăm cadouri de barbati marca Fungift. Chiar sunt simple, interesante  și majoritatea sunt de bun gust. Eu cred că orice îndrăgostit ar putea să își facă o idee din aceste idei de cadouri.  De azi inainte cadourile mi le voi cumpara doar de pe acest site. E extraordinar să pot face cadouri de dragoste de la Fungift.

Din toate cadourile care sunt expuse pe site am chiar și unele preferate. Mie îmi plac cănile foarte mult pentru că eu cred că primul lucru pe care îl poate face un om dimineața e să bea o cafea . Așa că îmi place mult cana cu mesaj. Așa îi zice. Asta i-am și comandat iubitului meu pentru că vreau să-i fac ziua frumoasă de dimineață. Nu de alta, dar mă simt atât de specială atunci când îl văd fericit. Simt că mă fac pe mine fericită în același timp. Această cană este specială pentru că dimineața înainte să se trezească îi fa c cafeaua și plec la lucru, dar nu uit să-i scriu cu creta pe ea că îl iubesc.

 Totodată mai am o cană preferată care i-am oferit-o mamei mele ca să i-o facă cadou tatălui meu. Îi o cană foarte interesantă din ceramică care dimineața poți scrie un mesaj pe ea cu pixul acesta putând fi invizibil, dar în același timp îl faci vizibil cu ajutorul unui laser cu raze UV. Interesantă cană și încă mă minunez cât de performante sunt cadourile.

Îmi  iubesc  iubitul și tot ce fac, eu fac pentru el, pentru că merită!

1385 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.