Jocuri cu barbie pentru fetițe și nu numai

Comment

uz personal

Jocuri cu barbie pentru fetițe și nu numai. Jocurile sunt unele dintre cele mai populare activitati ale copiilor. N-am sa ezit sa comentez pe aceasta tema pentru ca in momentul in care alegi sa lasi plimbarea si sa stai in fata calculatorului pentru ca ti se pare mai fun, good luck. Nu am nimic impotriva. Sunt de parere ca jocurile ajuta copiii sa traiasca intr-o lume a lor benefica pentru psihic. Se pot relaxa si dezvolta. Ceea ce conteaza in schimb este jocul pe care il joaca. Mare lucru ca parinte sa fii atent ce jocuri joaca copilul tau. Pentru că nu va mai fi de glumă atunci când va deveni de fapt dependent de calculator și nu de jocuri. Foarte mulți copii aleg să-și petreacă mai nou copilăria pe facebook, în special fetele, în loc să se joace jocuri cu barbie că doar sunt jocurile specifice copilăriei noastre.

jocuri cu barbie

Ce vreau eu să punctez este că dacă am fi părinți deștepți și atenți la jocurile pe care copiii noștri le joacă, nu ar mai exista probleme în cupluri și nici discuții că copiii sunt neglijați. Normal că dacă nu le dăm atenție copiiilor și îi lăsăm să facă doar ce vor de capul lor, se va întâmpla să vă mai bage în seamă ca și părinți și să vorbiți singuri de fiecare dată când vă apucați să le țineți morală. Credeți că sunt neindreptățiți? Eu cred altceva. Țin minte că o prietenă și-a învățat copilul să își caute pe google jocurile preferate. Printre care: jocuri cu mașini, jocuri de machiat, jocuri cu barbie și jocuri cu păpuși. Acestea au fost singurele jocuri pe care copilul avea voie să le joace de fapt. Și el a înțeles. Automat că la un moment dat s-a plictisit. Dar good for it, a ieșit afară!

Când fetița ieșea afară trecea mă-sa la aparat. Și uite așa, prietena mea se juca jocuri cu barbie din browserul pe care îl lăsase deschis fiica sa. Poate că sună sinistru, păi cum, mai există în ziua de azi părinți care să își rezerve timp de entertainment? Păi uite că există! Și nu e o crimă, nici o nebunie, e pur și simplu un joc. Jocuri cu barbie pentru zile senine și vouă! Eu abia ce am început să mă joc și mă simt de-men-ți-al!

3832 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.