Tabara de schi si nutritie face copiii fericiti

5 Replies

De interes public

Copilul meu a fost în tabără…

Astă vară mi-am trimis copilul în tabără pentru a fi mai fericit. Practic era o tabără de aventură și nutriție preșcolari, în care copilul meu a învățat să mănânce sănătos, echilibrat și am văzut cu ochii mei cât de mult te schimbă o tabără. Nu pentru că acasă nu mânca sănătos, ci pentru că acasă nu avea cine să aibă grijă să mănânce sănătos. Are doar 6 ani și uneori îmi este greu să-i înțeleg dorințele, dar dacă nu m-aș chinui mai mult s-o fac, cum aș mai putea spune eu că sunt o mamă bună și puternică?

Copilul meu vrea din nou în tabără…

A avut parte de experiențe frumoase atunci, iar acum s-a gândit să meargă și în tabăra de schi de la Straja. Nu asta este problema, eu vreau să transmit tuturor, că un copil poate aprecia mai mult o alimentație sănătoasă și o activitate sub cerul liber, decât noi, oameni maturi și cu capul pe umeri.

Mă bucur că copilul meu își dorește să meargă, și va merge, dar mă gândesc în general la mamele care nu prea sunt de acord cu acest lucru. Și nu știu de ce. De ce să nu-ți trimiți copilul în tabără? Crezi că acasă îi este mai bine? Te gândești la costuri? Costurile sunt infime pe lângă fericirea copiilor voștri. Mai gândiți-vă și la ei, uitând să vă gândiți tot la voi. Copiii noștri merită să meargă în tabără. Mai ales că este una dintre cele mai bune tabere de schi unde copiii pot face foarte multe activități educative.

 

Pe lângă asta copilul meu va primi lectii de bune maniere, lui i-a plăcut să meargă în tabere de copii supraponderali, chiar dacă nu era un grăsuț, mă gândesc că îi va place să aibă un instructor schi, să ia lectii de schi, și să învețe să mănânce sănătos. Mă bucur că copilul meu știe să facă alegerile corecte și asta înseamnă o viață plină de sănătate. Fiul meu va fi plecat din 14 Decembrie până în 21 Decembrie 2014. Și i-am plătit deja avansul de 400 de lei, ca să fiu sigură că îi rezerv locul. Pentru copilul meu… cumpăr și soarele, dacă trebuie.

Despre ce tabără e vorba?

Din dragoste pentru munte și copii, s-a creat o tabără unică în România. O tabără care a reușit deja să se impună pe piață. O tabără unde copiii doresc să meargă de drag. Tabăra de sănătate pentru copiii supraponderali pare să fi fost un succes, dacă copilul meu vrea să meargă și în tabăra de schi și nutriție pentru preșcolari.

Ce se face în această tabără?

  1. Se vor face activități culturale, educative și distractive.
  2. Această tabără îi va da copilului tău șansa de a învăța să schieze și a fi monitorizat de foști schiori de performanță.
  3. Copiii vor avea lecții de actorie, de periaj dentar, de împletit brățări, de gătit, de nutriție, de educație fizică, de masaj și psihologie.
  4. Vor avea parte de jocuri și mici drumeții prin nămeț.
  5. Seara vor fi jocuri, concursuri cu premii și petreceri la cabană. Vor viziona împreună pe videoproiector pozele și filmulețele făcute în timpul zilei dar și filmuțele documentare.
  6. Le vor premia talentele demonstrative la Karaoke, Seara talentelor, Carnaval, lecții de pictură și împletit brățări.
  7. Se gătește mâncare sănătoasă și se dozează mâncarea corespunzător.
  8. Eu pot vedea de acasă ce face copilul meu și cum se simte de pe un grup închis, unde se va posta în diferite timpuri ale zilei ceea ce face copilul meu, adică videoclipuri sau poze.

Care este misiunea unei tabere de schi ?

Misiunea taberei este de a învăța copiii să schieze, de a le îmbunătății tehnicile, dar în primul rând de a impune un stil de viață sănătos. Precum: nutriția, mișcarea, echilibrul emoțional, care să și le mențină și acasă, dar într-un mod distractiv.

Asta e ceea ce eu am ales pentru copilul meu. În ultima zi de tabără copilul meu va participa la concursul din tabără și eu voi fi invitată să-l susțin. Fiecare participant va primi o diplomă și o poză cu el pe schiuri.  Se pare că copiiilor le place și sunt fericiți mâncând sănătos.

 

Care sunt prețurile și ce este inclus?

Probabil mulți ne întrebăm asta. Dar copiii noștri vor beneficia de toate utilitățile necesare, precum:

  1. Cazare în cabane de 3 și 4 stele. În camere de 2, 3, și 4 locuri.
  2. Vor avea trei mese pe zi și două gustări, toate sănătoase și preparate sub privirile și indrumarea medicului nutriționist.
  3. Vor fi protejați, pentru că va fi un supravegheator, animator, la o grupă de 6-8 copii.
  4. Le va fi asigurat echipamentul de schi.
  5. Vor avea lecții de schi de câte 4 și 6 ore pe zi.
  6. Vor avea transport pe teleschiuri și snow tubing.
  7. Le vor fi incluse materialele necesare desfășurării activițăților.
  8. Programele educative, culturale și distractive vor fi asigurate.
  9. Inclus Premiile și Diplomele.
  10. Cele de mai sus sunt toate incluse în preț.
  11. Vor primi lecții de bune maniere și vor avea un monitor schi.

Poate că acum vă întrebați unde am scris prețurile, dar vreau să precizez din nou, că pentru câte lucruri li se oferă acestor copii, prețul este infim, dar îl puteți afla pe TabereStraja.ro,  la care puteți alege în ce tabără veți vrea să vă trimiteți copilul, unde veți putea vedea care sunt reducerile și cum se acordă, și veți putea vizualiza și cabanele unde vor fi cazați atât ei cât și dumnevoastră ca însoțitor dacă doriți.

Care sunt taberele de iarnă?

Vă puteți trimite copiii, atât preșcolarii cât și elevii în tabere de iarnă care să-i ajute să evolueze atât emoțional cât și fizic. Vor reuși să aibă un stil de viață sănătos și să acorde mai multă atenție activităților zilnice. Elevii pot merge la tabără Austria, preșcolarii la tabăra de iarnă Straja.

Trimiteți-vă copiii în tabără să schieze!

Cu toate ne dorim un stil de viață sănătos pentru copiii noștri. Haideți să îi trimitem la Straja. Să învețe să schieze și să-și îmbunătățească tehnica. Haideți să contribuim la alegerile copiilor noștri. Ce părere aveți despre aceste tabere? Eu zic că este o oportunitate bună. 

Organizator: Marius Fodoran, TabereStraja.ro
Medic Nutriționist-Dietetician: Iulia Hadarean

8516 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

5 comments

  1. Bianka Vintila

    Imi place idea de tabara pentru copii, in primul rand fac activitati pe placul lor, socializeaza si de ce sa mint avem si noi mai mult timp doar pentru noi :) acum astept sa creasca Mario sa se bucure de o tabara ca cea de mai sus

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.