Cum m-am lasat sedusa de un vanator care a devenit vanatorul vietii mele

4 Replies

superbitatile mele

Mi-ar fi mult mai uşor să descriu care sunt elementele esenţiale în a mă cuceri un bărbat. Dar eu sunt genul de femeie care primeşte de la un bărbat cam tot ceea ce îşi doreşte fără să ceară. Am fost selectivă. Sunt unele lucruri pe care le aştepţi de la un bărbat fără să i le spui în faţă, părerea mea este că ar fi ruşinos să-i spui vănătorului, tipului care vrea să te seducă, auzi dragă, să miroşi bine, să nu transpiri niciodată şi să foloseşti produse de calitate. Eu cred că un vânător care se respectă va face asta fără să i se spună şi va vedea că nu eşti o pradă uşoară aşa cum nici eu nu sunt.

Fotografie-0202

În cazul meu a fost diferit. Aşteptam să fiu cucerită după următoarele detalii, dar am primit o surpriză mult mai plăcută. N-am fost şi nici nu sunt o pradă uşoară, aşa că vânătorului i-a luat ceva timp să mă vâneze, dar am cedat până la urmă că mirosul lui mă dădea pe spate de la prima intâlnire.

Nu era vorba de vreun parfum select. Chiar îl intrebasem dacă are vreun parfum special, la care el îmi răspunse sec că asta este arma lui secretă. O gamă pentru vânători, pusă pe piaţă de Farmec, cei care au ştiut perfect cum e să te pui în pielea unei căprioare care să nu accepte uşor un vânător, decât dacă e un vănător frumos mirositor.

Când mi-am dorit să fiu sedusă de un vânător ca un prinţ din poveşti, nu m-am gândit deloc la expresiile pe care le folosesc falşii vânători care habar n-aveau să mă vâneze. Dacă un vânător trăsnit vine si-ţi zice, ” Ce faci gagica?”, ” Aş ieşi cu tine la un suc, că eşti o păpuşă drăgălaşă”, ” Fă, eşti faină tare, hai că vreau să alunec pe la tine .. prin cele două picioare” sau mai sunt multe alte sute de exemple pentru că unii doar asta vor, n-au reuşit niciodată nici măcar să-mi pupe degetul de la piciorul stâng( şi eu chiar n-am glumit). Aceste alinturi nu le folosesc vânătorii adevăraţi, iar dacă eşti o pradă greu de convins, n-ai să pui botul la astfel de expresii.

Mi-a plăcut ca vânătorul să aibă puţin talent în a vorbi, dar nu să se dea în bărci ca şi cum el le-ar şti pe toate. Sunt o “fetiţă” ca să nu zic femeie .. cu capul pe umeri care am ştiut ce vreau. Am ales să mă cucerească tipul care a ştiut să-mi vorbească, care a mirosit bine, care a tras cu puşca după mine, dar care m-a şi nimerit, care a ştiut să fie romantic când a cerut peisajul sau a putut să facă pe arogantul când  eu întreceam măsura şi ceream prea mult, dar care nu m-a jignit niciodată. Fetelor, să nu fiţi naive. Alegeti-vă vânătorul care vă ştie vâna, jucaţi-vă cu el ca şi cum ar fi un vânător incompetent dar pe care la sfârşit să-l apreciaţi la adevărata sa valoare.

Bărbatul a fost dintotdeauna un vânător. Tot timpul a fost în ipostaza de a vâna chiar dacă acasă avea o femeie care îl iubea dar nici femeile nu sunt mai prejos, ele aleg să fie o pradă chiar şi atunci când apar în locuri în fustiţe mini până sub funduleţ pentru că ele aşa cred că îşi arată feminitatea. Asta nu este problema mea, dar ele se plâng că nu le-a vânat nimeni decât câţiva bărbaţi, proşti în a vâna o pradă bună care sunt curvari şi au nasul mai sus decât l-au primit din naştere.

Acum să vorbim despre cine m-a vânat pe mine. Nu am fost o pradă uşoară. Nu sunt eu femeia agent secret, sunt o femeie mâncată bine, grăsuţă, drăguţă dar vânătorul care m-a vânat iar eu m-am lăsat vânată, m-a luat direct la el acasă şi acum vă scriu de aici. Nu am o poveste emotivă în spate, e doar o poveste pe care eu nu mi-am dorit-o, dar aşa a fost să fie.

Nu am cedat uşor, dar m-am lăsat folosită prin a afla ce avea vânătorul, bărbatul pe care îl iubesc acum, de care m-am îndrăgostit atât de tare, încât nu îi mai lăs nici aer să respire. Atunci am aflat, bărbatul meu, vânătorul în cauză, atunci când m-a cucerit şi sedus pe mine, a folosit gama farmec, Gerovital H3 Men. De aici a prins şi succesul de vanator pe care l-a şi avut.

Nu sunt mândră să recunosc că am cedat la mirosul lui, la aerul lui superior atunci când a folosit această gamă, dar e mai bine să informezi lumea de ceea ce ţi s-a întâmplat concret, ca să poate învăţa şi alţii, decât să facă pe smecherii că ei ştiu seduce şi aşa mai departe. Am avut noroc ca vânătorul meu să fie bine îmbrăcat, bine întreţinut, nu are mătreaţă, îşi face freza cu gelul din aceeaşi gamă şi cel mai important este că nu a transpirat deloc vânându-mă. Puterea i-a fost dată de către antiperspirantul deodorant Gerovital H3 Men, care l-a ajutat să treacă peste toate etapele seducţiei fără nicio transpiraţie.

În mai puţine cuvinte aş putea să scriu doar o idee. M-am lăsat sedusă datorită şarmului de care a dat dovadă, nu s-a lăsat păgubaş chiar dacă a fost refuzat de mai multe ori şi dacă n-a transpirat cât timp a încercat să mă seducă, nu transpiră nici acum când deja m-a luat de nevastă. Eiii, poveştile frumoase duc la un mariaj fără transpiraţie. El nu transpiră şi foloseşte şi acum această gamă pentru că ştim cu toţii, bărbaţii au nevoie de această gamă cu produse specifice pentru că au pielea diferită faţă de a femeilor, şi în plus şi procesele metabolice şi hormonale diferă, pentru că pielea bărbaţilor

“✓ are un conținut mai ridicat de colagen,
✓ este cu 20% mai groasă decat a femeilor,
✓ nivelul de sebum este mai ridicat,
✓ transpira mult mai repede și mai ușor decât pielea femeilor,
✓ ridurile apar mai târziu decât în cazul femeilor, însă tendința este de a fi mai pronunțate.”

Şi uite aşa el a devenit vânătorul vieţii mele. L-am lăsat să mă seducă pentru că recunosc, şi eu sunt o caprioara în călduri căreia îi place mult să fie iubită. Voi cum aţi fost seduse? Nu cumva să vă lăsaţi păcălite din prima. Un vânător adevărat îşi va vâna căprioara cu mare atenţie dar nu va uita niciodată să fie îngrijit. Eu am fost selectivă, am un vânător foarte bine îngrijit cu produse dedicate vânătorilor adevăraţi.

Acest articol a fost scris pentru minunata competiţie SuperBlog 2014.

7024 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

4 comments

    1. Aniela Deby

      Si eu iubesc oamenii care se iubesc. Imi place sa-i vad, imi place sa-i ascult, uneori imi pastrez din timpul meu o bucatica ca sa ascult povestile altora. Cat despre povestea ta, am citit-o adineaori si mi se pare destul de plauzibila. Trebuie sa recunoastem, noi credem in iubire.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.