Doctorița meseriașă și lansarea poțiunii pentru fățău

3 Replies

superbitatile mele

De când sunt medic dermatolog, deși am adorat domeniul frumuseții, am întâlnit sute de oameni cu probleme faciale. Ten îmbrătrânit, riduri peste riduri, acnee, căderea părului, ten deshidratat și multe alte probleme grave. Dar până atunci parcă nimic nu m-a făcut să îmi doresc să îmi lansez eu o proprie poțiune magică pentru fățău. Ei da, asta până când m-am confruntrat și eu cu problemele feței mele și n-am avut încotro decât să îmi găsesc o soluție. Unde să fie, unde să fie? Am gândit, am rumegat, am adjudecat! Aveam nevoie de o cremă.

doctorita meseriasa

M-am confruntrat cu o deshidratare periculoasă

Tenul meu? A suferit foarte mult în cursul vieții. Deși sunt medic, asta nu înseamnă că eu nu ar fi trebuit să am probleme. Viața ți le dă pe toate, totul ține de noi ca să schimbă ceva. Într-una din zile tenul meu a luat-o razna. Fățăul meu se jupoia, iar eu am încercat creme cu antibiotic, gălbenele, trifoi-cu-patru foi și nimic. Tenul meu era și mai rău. Și ce crezi că se întâmplă atunci când vezi că frumusețea ți-o ia razna din cauza unei deshidratări? Te apuci să îți concepi o cremă. Crema salvatoare, poțiunea benefică tenului și sufletului… și știi măcar că ai terminat o treabă. Sau te uiti să vezi dacă nu ți-a luat-o altcineva înainte.

Doctorița meseriașă din mine și-ar fi dorit să lanseze poțiunea pentru un ten deshidratat ieșit de sub control

Că tot vorbeam despre doctori în frumusețe și creme salvatoare, dacă specialiștii Gerovital nu ar fi lansat gama Gerovital H3 Derma și acest produs benefic, ” Cremă activ hidratantă”, ar fi trebuit să mă dau peste cap și să scot ceva la fel de inedit, deși șansele să reușesc nu ar fi fost atât de mari. Însă nu pot decât să îți spun că fățăul meu și-a găsit remediul căutat. Deși știam că Farmec este lider când vine vorba despre îngrijirea tenului și că niciun doctor din lumea asta nu poate avea cunoștințele specialiștilor Gerovital, pentru că ei dețin secretul frumuseții. Iar eu ca o doctoriță meseriașă… mă închin. Bravo Farmec, cea mai bună gamă Gerovital H3 Derma a fost scoasă de tine. Ce bine! Ce bine că nu a trebuit să mă chinui eu… cu tenul ăsta uscat și vai de mămica lui.

gama-gerovital-h3-derma+

Doctorița meseriașă adoră Farmec pentru că i-a rezolvat problemele

Dacă ar fi trebuit să scot o cremă, cu siguranță crema activ hidratantă ar fi fost. De când am început să o folosesc rezultatele au venit gârlă. Pot să zic că acum îmi pot întâmpina pacienții cu zâmbetul larg pe buze. Sunt din nou un om cu un ten extraordinar de arătos. Și ce mai contează când toate problemele se termină cu bine? Doctorița meseriasă din mine și-a atins scopul fără să își mai lanseze o cremă proprie. Ten frumos, ne-uscat, hidratat, luminos, iar eu o doctoriță meseriașă și clientă în același timp… satisfăcută.

crema hidratanta

P.S: De când cu problema mea, nu le mai recomand pacienților mei decât Gerovital, sunt produse românești de calitate, au prima linie de produse dermacosmetice din România, iar raport-ul calitate preț este pe măsură. Dacă pe recomandarea mea de medic nu te prea bazezi, trebuie să îți spun că îi recomandă întreaga Românie. Ei sunt doctorii în frumusețe, mai meseriași decât restul meseriașilor ca mine. Ten sau fățău fără probleme îți doresc!

Acest articol face parte din competiția SuperBlog și servește probei cu numărul 3.

6678 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

3 comments

 1. Bianca Alexandra

  Felicitari pentru articol, Aniela! :) Mi-ar fi placut sa fii mai creativa si mai inspirata, sa fii mai atenta la cerintele tehnice (lipseste primul link obligatoriu, iar unul dintre cele doua link-uri pe care le-ai pus nu este bun, nu a fost cerut la aceasta proba).

  Oricum, mult succes la urmatoarele probe! :D

  1. User Aniela Deby Post author

   În enunțul probei scria altceva, cât despre link-uri.. nu știu ce să zic, am pus 3, e drept în articol era greu de găsit, dar dacă se apasă două taste se pot vedea cuvintele cheie și link-urile aferente. Mulțumesc pentru aprecieri!

 2. Pingback: SuperBlog | Proba 3. Doctori în frumusețe

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.