Daca ar fi existat Carmine Shoes pentru Cenusareasa…

1 Reply

superbitatile mele

Dacă ar fi existat Carmine Shoes pentru Cenuşărească, nu ar mai fi fost atâta dramă. Nu ar mai fi fost săracă de pantofi, şi ar fi avut ca noi cum suntem acum. Uneori şi eu mă consider o cenuşăreasă, şi mă gândesc încă plăcut atunci când ştiu că am întâlnit pe cineva care mă iubeşte exact aşa cum sunt, cu obsesiile mele pentru pantofi. Noi oamenii suntem diferiţi, dar de multe ori ne dorim aceleaşi lucruri. Cu Cenuşărească povestea nu a fost simplă, pentru că în fond şi în centrul atenţiei a fost pantoful de sticlă purtat. În 2016, femeile nu se mai stresează de unde să şi achiziţioneze, pentru că Carmine Shoes pentru ele este totul. Aşa cum este şi pentru mine, de altfel. Dar cine este oare Carmine Shoes?

Carmine Shoes este un magazin de pantofi pentru Cenuşărese

Spuneţi-mi mie o femeie care nu adoră pantofii. Există? Nu prea cred. Dacă ar fi să mă pun în locul cenuşăresei, v-aş spune doar că aş renunţa la pantoful de sticlă pentru unul de piele adevărat aşa cum comercializează acest magazin. Carmine Shoes creează de peste 13 ani pantofi pentru doamne şi domnişoare, aşa că ştie exact ceea ce avem nevoie şi ce căutăm. Nu cred că Cenuşăreasa ar fi fost dezamăgită. Şi ştiţi de ce? Pentru că în regatul în care ea trăia putea să fie doar acest magazin, iar prinţul recunoştea pantofii că era de la magazinul lui. Ştiu că sună ciudat, dar am câteva idei şi filme în cap. Îmi pare rău, îmi place povestea ei, dar cred că eu aş fi putut să o fac mai bună prin nişte pantofi stiletto.etto.

În momentul în care şi-a pierdut pantoful, ar fi mers pur şi simplu şi ar fi luat altul la fel. Ar fi mers la prinţ şi i-ar fi spus, uite-mă baby, eu sunt Cenuşăreasa. Tipa pe care ai dansat-o la bal. Uite parte din pantoful meu şi ia-mă acasă. Sunt doar a ta! Consider ca era mai simplu, însă… chiar dacă povestea ei a fost alta, povestea mea a fost diferită. A început pe vremea când eram o copiliţă, iar soţul meu actual, mi-a făcut cadou pentru prima dată o pereche de pantofi. Urâţi pantofi, pe bune! Însă, i-am arătat în timp ceea ce-mi place şi omul mi-a arătat şi el că se poate să schimbe macazul. Prin el am cunoscut acest magazin. Şi de atunci sunt o Cenuşăreasă fericită!

pantofi multi

Ce mi-a oferit mie acest magazin?

E simplu! Acest magazin online pantofi  mi-a făcut viaţa mai frumoasă. Şi nu am decât să-i mulţumesc prin această cale. Îmi place că au oferte frumoase şi sunt mulţumită că sunt de calitate. Nu am avut eu foarte mulţi pantofi dar cei pe care îi am sunt pantofi piele naturala şi cine mă cunoaşte, îşi dă seama că sunt eu atunci când intru pe uşă cu pantofii mei frumoşi. Chiar iubesc pantofii lor pentru că sunt ieftini, dar şi ei mă iubesc pe mine, aşa cum a iubit Cenuşăreasa prinţul, iar prinţul pe ea, dar chiar şi pantoful. Că dacă pantoful nu era… povestea nu se mai termina aşa.

Articol scris pentru proba cu nr 5 din cadrul competiţiei Spring SuperBlog 2016.

4180 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 5. CarmineShoes.ro: Poveşti de iubire cu şi despre pantofi

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.